Na žákovský turnaj pro hráče narozené po roce 1993 dorazily čtyři týmy: Baník Sokolov, FŠ Most, SK Rakovník a domácí tým FC Buldoci Karlovy Vary. Hrálo se systémem každý s každým 2 x 20 minut podle platných pravidel kopané.

V prvním utkání změřili své síly hráči Sokolova a Mostu. Baníkovci podlehli družstvu fotbalové školy jednoznačně dvoubrankovým rozdílem. Ve druhém nastoupili proti sobě Buldoci a Rakovník. Ve vyrovnaném utkání se diváci branky nedočkali a tak se oba týmy rozešly s bezbrankovou remízou.

Ve třetím duelu prvního kola se střetly jedenáctky Mostu a Rakovníka. I přes převahu Mostu se nakonec oba soupeři rozešli smírně. Ve tři čtvrtě na dvanáct bylo v rámci čtvrtého utkání dne na programu derby Baník Sokolov versus FC Buldoci Karlovy Vary. V utkání, ve kterém byli po celé utkání lepším týme fotbalovějším Buldoci, nakonec skončilo ve prospěch domácích. V závěrečných minutách vystřílel Buldokům důležité vítězství Václav Světlík.

Hned poté si Buldoci poradili v předposledním utkání Premier Cupu s týmem Mostu a v tabulce si tak upevnili své vedení. První příčka tak Karlovarákům zajistila postup do druhého kola Premier Cupu. V závěrečném duelu si pak s chutí zastříleli hráči Rakovníka proti Sokolovu.

Výsledky:
Sokolov – Most 1:3, Buldoci 1:2, Rakovník 1:4.
Buldoci – Rakovník 0:0, Most 2:1.
Most – Rakovník 1:1.

Konečné pořadí
1. FC Buldoci K. Vary 3 2 1 0 4:2 7
2. SK Rakovník3 1 2 0 5:2 5
3. FŠ Most3 1 1 1 5:4 3
4. Baník Sokolov3 3 0 0 3:9 0