Bochov zničil jedenáctku Kryr

Již několik dní polykají pořádné tréninkové dávky v rámci zimních galejí fotbalisté krajské I. B třídy SMB Bochov.
O víkendu si galeje Bochováci zpestřili prvním přípravným duelem. Na žihelské umělce se jim postavil celek Kryr, který hraje krajskou I. A třídu.
Kryry tam měly v utkání plnit roli favorita, ale opak byl pravdou. Od úvodních minut diktoval tempo duelu Bochov, který k tomu přidal i potřebné góly. Nakonec se Bochováci radovali z vítězství 9:1.
Hattrick si připsal na své konto bochovský šutér Záluský, dvakrát se brankově  radovali i jeho spoluhráči Brabenec a Tichý. Po jedné brance ještě zaznamenali Bochováci Holba a Pacinda.

Bochov - Kryry 9:1

Branky: Záluský 3, Brabenec 2, Tichý 2, Holba, Pacinda.

 

Merklín smetl Dolní Rychnov

Horalé z Merklína na umělce v Královském Poříčí rozhodli o svém vítězství již v prvním poločase, když se do střelecké listiny dvakrát zapsali Petr Chomát a Milan Dobeš. Po změně stran stačil Dolní Rychnov jednou brankou ukazatel skóre pouze kosmeticky upravit do konečné podoby.

Merklín – Dolní Rychnov 4:1 (4:0). Branky: Chomát 2, Dobeš 2.

Toužim vyhrála přestřelku nad Žihlí

Divizní Toužim se představila v přípravě taktéž na žihelské umělce, kde se jí do cesty postavila Žihle. První poločas vyhrála Toužim, ale ve druhém poločase padaly na žihelské umělce góly jak na běžícím pásu. Nakonec se tak po divoké přestřelce radovali z výhry Toužimáci.

Toužim – Žihle 4:3 (1:0). Branky: Kliment, Strejček, Kanát, Zápotocký.

Žlutice opět remizovaly

Žlutice na žihelské umělce ovládly díky dvěma gólům Milana Kryla první půli. Po změně stran však dokázaly Kralovice srovnat, a týmy se tak rozešly smírem.

Žlutice – Kralovice 2:2 (2:1). Branky: Kryl 2.