V tomto souboji půjde nejen o první pozici, ale také o pověstných šest bodů, což slibuje kvalitní podívanou. Obecní derby bude na programu v Březové, kam má namířeno Kolová.

V posledních sezonách se v tomto derby body vždy dělily, ale Březováci by určitě chtěli poprvé v jarní části bodovat naplno. O šest bodů půjde v Radošově, kde se proti sobě postaví Kyselka a Stará Role B. V tomto případě půjde o souboj tabulkových sousedů, což přidá na atraktivitě.

Verušičky vyzvou na svém stadionku Pilu a Stružná bude usilovat o tři body v čele s kanonýrem Janáčkem v souboji s Bečovem. Děpoltovice pak přivítají na svém hřišti poslední Útvinu, kde budou plnit roli favorita. Ve stejném duchu se pak ponese i duel Božičan a chyšské rezervy.

„Určitě to bude náročné utkání, proto nesmíme Chyši podcenit. Hrajeme doma, takže budeme chtít uspět na sto procent," podotkl k sobotnímu duelu božičanský trenér Petr Lutzbauer, který připojil své víkendové fotbalové tipy.

Víkendový program:
Dalovice – Jáchymov (sobota, 10.30, na podzim 2:4). „Střetnou se dva kvalitní týmy což přinese vyrovnané utkání a také dělbu bodů po výsledku 2:2."

Božičany – Chyše B (sobota, 10.30, na podzim 4:0). „Hrajeme doma, navíc budeme plnit roli favorita, což nám velí vyhrát. Věřím, že doma zvítězíme 3:0."

Stružná – Bečov (sobota, 15.00, Žalmanov, na podzim 5:1). „Stružná je v domácím prostředí silná. navíc se může spolehnout na kanonýra Janáčka. I proti Bečovu by měla uspět, a to po výsledku 2:1."

Kyselka – Stará Role B (sobota, 15.00, Radošov, na podzim 1:8). „V duelu, ve kterém půjde prakticky o šest bodů, uspěje Kyselka, která vyhraje 2:0."

Březová – Kolová (sobota, 17.00, na podzim 3:3). „V tomto souboji ukořistí Březová po nerozhodném výsledku 2:2 svůj první jarní bod v soutěži."

Verušičky – Pila (neděle, 14.00, na podzim 1:5). „Verušičkám se příliš nedaří, zatímco Pile ano. Ta si tak odveze čtyřbrankové vítězství."

Děpoltovice – Útvina (neděle, 16.30, na podzim 4:2). „To bude jednoznačná záležitost Děpoltovic, které si s chutí zastřílí a vyhrají 6:0."