Šlágr kola se na úvod odehraje v Božičanech, kam má namířeno Kolová, která ztrácí na třetí tým tabulky z šesté pozice pouhé čtyři body. Za zmínku stojí i utkání Stružné, která přivítá lídra tabulky z Jáchymova. Třetí Pila bude usilovat o premiérové jarní body v Chyši proti tamnímu béčku.

O hodně pak půjde ve Verušičkách, kde se představí rezerva Staré Role. Poslední Útvinu čeká výlet do Bečova a Kyselka bude hostit ambiciózní Dalovice.
První jarní kolo pak zakončí Děpoltovice, které se budou prát doma o důležité body s týmem Březové, se kterou mají nevyřízené účty. Po podzimním děpoltovickém fiasku, kdy museli pod březovskou přehradou skousnout prohru 1:6, se tomu nelze ani divit.

„Důležité je sbírat body především v domácím prostředí, navíc Březové určitě máme co vracet," vzkazuje na dálku pod březovskou přehradu kapitán Děpoltovic Milan Skoupý, který v pozici fotbalového experta natipoval úvodní jarní kolo okresního přeboru.

Víkendový program:
Božičany – Kolová (sobota, 10.30, na podzim 1:0). „Božičany během přestávky řádně potrénovaly, takže si tipnu výsledek 2:1 a jedničku, i když bude hodně ubojovaná."

Kyselka – Dalovice (sobota, 15.00, Radošov na podzim 2:5). „Kyselka hodně přes zimu hrála, jenom nevím, jestli to bylo úplně ono. Z Kadaně totiž chodily šílené výsledky. Myslím si, že s Dalovicemi doma na body nedosáhne, 1:3."

Stružná – Jáchymov (sobota, 15.00, Žalmanov, na podzim 1:1, posléze dodatečná kontumace 0:3). „Co na to říci? Konec vyhřívání na prvním místě. Vy tam nahoře, pusťte ty páky, labutě jedou dolů. Stružná vyhraje 4:1."

Chyše B – Pila A (sobota, 15.00, na podzim 1:6). „Pila venku? To jsou podobní umělci jako my, ale přesto zkusím plichtu 1:1."

Verušičky – Stará Role B (neděle, 14.00, na podzim 0:7). „Na podzim to bylo v podání Staroroláků gólové disko, teď však dám remízu 2:2."

Bečov – Útvina (neděle, 15.00, na podzim 3:2). „Bečov bude v tomto zápase gólový RegioJet, dám 4:0."

Děpoltovice – Březová (neděle, 15.00, na podzim 1:6). „Snad to bude z naší strany lepší, než tomu bylo naposledy, tipnu si výhru 4:2."