Hrálo se deset kol, ve kterých se nejvíce dařilo fotbalovým nadějím v dresech složeného týmu Bečova a Útviny. Ty totiž dosáhly na devět výher a jednu dělbu bodů, za což vyinkasovaly osmadvacet bodů, a tím pádem i podzimní mistrovský titul. Na druhém místě zakončil podzim Nejdek, který sedmkrát vyhrál a třikrát odešel z hrací plochy poražen. Na konto mu tak připlulo jedenadvacet bodů, za což bral titul podzimního vicemistra.

Na stupni vítězů, přesněji na třetí příčce skončil složený tým Vojkovic a Kyselky, který šestkrát dosáhl na výhru, jednou remizoval a třikrát vyšel bodově naprázdno. Pod stupni vítězů, tedy na čtvrtém místě a zisk bramborových medailí si připsal na účet merklínský FK, který nastřádal na svůj účet patnáct bodů, když pětkrát zvítězil a pětkrát na body nedosáhl.

Pátá příčka pak připadla Hájku, který nasbíral čtyři body, když jednou vyhrál, jednou remizoval a osmkrát prohrál. Poslední příčku obsadila Kolová, které se na podzim vůbec nedařilo, když urvala pouze jeden bod, jednou remizovala, jinak musela skousnout devět porážek.