V závěrečném kole pak bylo v sázce futsalové stříbro a bronz. Šlágr posledního kola soutěže se odehrál v chodovské sportovní hale, ve které se proti sobě postavily tamní Titanic a karlovarský FutFet. A bylo se na co koukat.

V utkání, ve kterém se chtěli futfeťáci udržet na stříbrné pozici, zatímco Chodováci je chtěli z této pozice sesadit, se nakonec body po nerozhodném výsledku dělily.

Titanic promarnil příležitost proklouznout na stříbrný stupínek, a po utkání se tak musel spokojit pouze s krajským bronzem. Naopak FutFet mohl slavit zisk vicemistra soutěže. Body se dělily i v utkání Františkových Lázní a karlovarské Slavie. Frantovky tak ukončily ročník na poslední, sedmé pozici, zatímco karlovarská Slavia brala nakonec příčku pátou.

V posledním utkání kola slavila vítězství rezerva Herdu Hradiště, když na palubovce chebské Lokomotivy nasázela sedmičku Lítovu. Chebané tak skončili na čtvrtém místě a Lítov bral předposlední, šestou pozici.

Tabulku střelců suverénně ovládl nestárnoucí kanonýr v trikotu karlovarského FutFetu Stanislav Štípek, který nasbíral na svůj účet úctyhodných 51 branek.
Na druhém místě s 36 zásahy Ludvík Tůma z loketských Termitů. Na stupních vítězů je doplnil Tomáš Kalán z karlovarského FutFetu, který nastřílel soupeřům 35 kousků.

Tabulka střelců:
51 – Stanislav Štípek (FutFet Karlovy Vary), 36 – Ludvík Tůma (Termiti Loket), 35 – Tomáš Kalán (FutFet Karlovy Vary), 31 – Václav Neudert mladší (Termiti Loket), 27 – Lukáš Kočí (Titanic Chodov). 22 – Jakub Kolář (Slavia Karlovy Vary), 20 – Jakub Neudert (Termiti Loket), Martin Sikora (FutFet Karlovy Vary). 19 – Jiří Průša (Termiti Loket), Lukáš Tamajka (AC Lítov), Martin Vachník (Titanic Chodov).

Výsledkový servis:
FT Františkovy Lázně – Slavia Karlovy Vary 2:2 (2:1). Branky: Musil Jakub, Ščislák David – Diviš Petr, Kolář Jakub.

Herd Hradiště „B" – AC Lítov 7:2 (2:0). Branky: Bártek Lukáš 4, Karafiát Jan, Hudeček Pavel, Lávička Luboš – Stibůrek Petr 2.

Titanic Chodov – FutFet K. Vary 3:3 (1:2). Branky: Kočí Lukáš 2, Dušek Martin – Veselský Roman, Štípek Stanislav, Sikora Martin.