Ta i letos bude čítat dvanáct týmů, které budou usilovat nejen o vítěznou trofej, ale také o bonusovou cenu v podobě tří sudů Gambrinus.

První podnik z celkových čtyř pod názvem Gambrinus Vánoční turnaj se bude hrát po dva víkendové dny, a to v sobotu 19. prosince a neděli 20. prosince. Firemka rozbalí svůj tábor ve sportovní hale karlovarské Lokomotivy na Jízdárenské, tedy v Evropáku, kde se úvodní kolo firemky odehraje.

V sobotu 19.prosince se představí v Evropáku v rámci skupiny A těchto šest týmů – Idea Injekt, Liadur, Vega Czech, Mattoni Karlovy Vary, Georgia Taxi, Hofman Karlovy Vary. Hrát se bude systémem každý s každým jednou patnáct minut. Vítěz skupiny si připíše na bodové konto šest bodů, druhý pět, třetí čtyři, čtvrtý tři, pátý dva a šestý jeden.

V neděli 20. prosince pak na stejném místě naskočí k úvodnímu kolu skupina B, ve které se představí Witte Nejdek, Colas Karlovy Vary, Rončka, Dopravní podnik Karlovy Vary, Hexion Sokolov a Bocar. I ve druhé skupině se týmy střetnou systémem každý s každým jednou patnáct minut, se stejným bodovým ziskem podle pořadí, jako tomu je ve skupině A.

Po oba dva dny je začátek prvního utkání naplánován na desátou hodinu dopolední, konec pak bude po třicetizápasovém maratonu vždy v 18.00 hodin.