Celkem zhlédlo čtyřiatřicet brankových radostí, kterými jedenácté kolo okresní kanonýři okořenili, 277 fanoušků, kteří se vydali na sedm fotbalových stadionů. Dvakrát byla pokořena hranice šesti branek, když první si připsala na konto jedenáctka Sedlece, která hostila v azylu v Dalovicích Pernink.

Rozhodnuto o vítězi již bylo po prvním poločase, kdy Sedlec vstřelil týmu z hor čtyři branky. Po změně stran pak svou výhru vyšperkoval dalšími dvěma zásahy, čímž se přiblížil na dostřel medailovým postům. Šestibrankovou výhru si užila před svými fanoušky i Kolová, ta hostila výběr Kyselky. Hosté z Poohří dokázali držet fotbalový a gólový krok pouze v prvním dějství, když po změně stran zvládla Kolová závěrečnou patnáctiminutovku, během které vstřelila Kyselce čtyři branky, z čehož nakonec byla šestá podzimní výhra. Důležité utkání přetavili v cenné body fotbalisté Nových Hamrů, když si v domácím prostředí řádně vyšlápli na poslední Bečov, jemuž naložili nepopulárního bůra. Nejvíce v tom měl prsty novohamerský kapitán Michal Rudolský, který si na střelecký účet připsal čtyři přesné rány.

Ve šlágru kola uspěly na svém stadionu Dalovice, které hostily Toužim B. V duelu druhého a třetího týmu tabulky jasně dominovali od úvodních minut Dalovičáci, kteří však svou převahu dokázali řádně brankově vyjádřit až po změně stran, kdy vstřelili tři z celkových čtyř tref, které v duelu s toužimskou rezervou zaznamenali. Domácí prostředí přetavila ve vítězství i březovská Jiskra, které se postavily do cesty Verušičky, ty si nakonec odvezly tříbrankovou prohru. Jediný nerozhodný výsledek jedenáctého kola se zrodil na pažitu Děpoltovic, kam zamířily Božičany. Ty šly pět minut před koncem duelu do vedení brankou kapitána Marcela Petra, ale nakonec po vyrovnávací brance v 90. minutě, kterou obstaral Pavel Janiss, se body nakonec dělily.

I když Vojkovice (v zeleném) během souboje s Nejdkem B dvakrát prohrávaly, nakonec se radovaly z výhry 3:2.Zdroj: Deník / Seifert Daniel

Hodně napilno měli o víkendu hráči v trikotu Vojkovic, které nasměroval fotbalový los na půdu nejdeckého béčka. Tam tým z Poohří dvakrát během duelu musel dotahovat gólové manko, ale nakonec se mu povedl dokonalý obrat, když dosáhl na velmi cenné vítězství. A jako malý bonus pak fotbalisté Vojkovic brali posun na třetí místo v tabulce.

První místo patří pilskému Baníku, který měl o víkendu na programu volno. Druhé jsou Dalovice, které ztrácí na čelo tabulky šest bodů, a třetí již zmiňované Vojkovice, které ztrácejí na první místo deset bodů. Tabulce kanonýrů vévodí s 22 zásahy pilský útočník Vlastimil Šimůnek. Druhý je Petr Marcel z Božičan, který má na kontě patnáct branek, a bronz pak patří kolovskému Jakubovi Gábnerovi, který nastřílel branek čtrnáct.

Karlovarsko, okr. přebor, 14. kolo
Nové Hamry – Bečov 5:0 (2:0). Branky: 39. Šimonek, 40., 56, 62. a 71. Rudolský.
Nejdek B – Vojkovice 2:3 (2:2). Branky: 9. Bachratý, 29. Haas – 12. Hauptmann, 31. Matoušek, 62. Pavlíček.
Kolová – Kyselka 6:1 (2:1). Branky: 33. Roneš, 7. a 80. Gábner, 74. Blahník, 76. a 77. Štěpán– 25. Hekel.
Sedlec – Pernink 6:0 (4:0). Branky: 4. a 22. Schönwalder, 29. Shorný, 43. a 56. Hofman, 64. Irovský.
Děpoltovice – Božičany 1:1 (0:0). Branky: 90. Janiss – 85. Petr.
J. Březová – Verušičky 3:1 (2:0). Branky: 20. Pickenhan, 24. Hvizd, 80. Štěpán – 84. Berky.
Dalovice – Toužim B 4:1 (1:1). Branky: 2. Dvořák, 58. Schreiber, 72. Hegr, 84. Stolín – 44. Poprocký.