V Nových Hamrech bude na pořadu derby horalů, když se tamnímu výběru postaví výběr Abertam. Duel rezervních týmů je přichystán v Nejdku, kde poměří svůj fotbalový um nejdecké a chyšské béčko. Malé derby se odehraje pod březovskou přehradou, kde se utká tamní Jiskra a s týmem pilského Baníku. Toužimská rezerva bude usilovat o bodový zisk v utkání s Božičany a Stružná přivítá na hřišti v Žalmanově bečovský Slavoj. Do Kolové se vypraví poslední celek okresní tabulky z Dalovic a lídr tabulky ze Staré Role bude plnit roli favorita v Radošově, kde poměří síly s Kyselkou. „Musíme bodovat naplno, nic jiného ani brát nemůžeme," upozorňuje starorolský Libor Marek, který nám připojil své víkendové tipy.

Víkendový program:
Stružná – Bečov (sobota, 15.00). „Ve prospěch Stružné bude hrát hřiště v Žalmanově a také forvard Petr Janáček, který rozhodne, dám jedničku."
Kolová – Dalovice (sobota, 16.00). „Na Kolové se těžko vyhrává, a věřím, že se trefí ´žáčci´ Kuba Gábner a Vašek Petrák, takže taktéž dám za jedna."
Březová – Pila (sobota, 16.00). „Bude to peprné a pohledné derby, ve kterém se asi budou body dělit, i když přeji výhru kamarádům z Březové Mandulovi s Beranem.
Kyselka – Stará Role B (sobota, 15.00, Radošov). „Co k tomu říci, jedeme si pro vítězství."
Nejdek B – Chyše B (neděle, 15.00). „Nejdecké béčko se navrátí na svém hřišti na vítěznou vlnu a potěší tak své fanoušky nejen výhrou, ale i kvalitním fotbalem, dám jedničku."
Nové Hamry – Abertamy (neděle, 16.00). „Derby horalů skončí pravděpodobně dělbou bodů, tedy pokud nenastoupí v dresu domácích kanonýr Michal Rudolský."
Toužim B – Božičany (neděle, 16.00). „Toužim sbírá body zejména doma, a pokud využije posílení z A-týmu, bude slavit vítězství."