A není divu. Tamním viktoriánům, kterým patří první příčka v tabulce, se totiž postavila do cesty exdivizní Toužim v čele s nejlepším kanonýrem přeboru Miloslavem Hoťkem. Kdo na šlágr do lázeňského města zavítal, určitě nelitoval.

K vidění bylo branek jako máku, i přesto se nakonec radovala z výhry mariánskolázeňská Viktorka, pro kterou to byla již šestnáctá výhra v soutěži, zatímco Toužim musela skousnout šestou prohru v přeboru. Toužimi na body nestačil ani hattrick Hoťka, který si tak připsal na svůj střelecký účet již sedmadvacátou trefu. Další divoká přestřelka byla na pořadu v Horním Slavkově, kde místní spartakovci hostili favorizované Nové Sedlo.

To nakonec roli favorita potvrdilo, ale tentokrát se na vítězství hodně nadřelo. To samé se dá říci i o utkání Ostrova, kterému byl soupeřem Nejdek. Hubená jednogólová výhra ve prospěch ostrovských barev pak zcela mluví za vše. Naopak na střelecké vlně se udržela Březová, která okupuje třetí místo. Ta se představila na půdě posledního Chodova, kterému nandala půltucet branek.

Na vítěznou vlnu se vrátila v domácím prostředí Stará Role, ta neponechala nic náhodě a Lomnici, která visí v tabulce nad sestupovou propastí, nasázela čtyři branky, tři z nich pak měl na svědomí kanonýr Roman Voborský.

Důležité tři body ukořistilo doma Královské Poříčí, které připravilo Františkovým Lázním prohru o dvě branky. V dresu vítěze se opět střelecky zaskvěl David Gyurics, který se dvakrát radoval ze vstřelené branky. Na tři body v domácím prostředí dosáhl i chebský FC, který pokořil o záchranu bojující Citice tříbrankovým rozdílem.

Výsledky, 21. kolo:
FC Cheb – Citice 3:0 (1:0). Branky: Prokopec Radim 2, Speierl Martin.

Kr. Poříčí – Fr. Lázně 3:1 (1:0). Branky: Gyurics David 2, Rajchrt Jaroslav – Eisenreich Jindřich.

Mar. Lázně – Toužim 5:3 (3:1). Branky: Drahorád Michal 2, Kafka Vladimír, Jakubík Marcel, Bílek Jan – Hotěk Miloslav 3.

Ostrov – Nejdek 1:0 (0:0). Branka: Vrba Jakub.

Chodov – Březová 0:6 (0:3). Branky: Prokop Roman 2, Škoda Václav 2, Kašpar Jan, vlastní.

St. Role – Lomnice 4:0 (1:0). Branky: Voborský Roman 3, Plch Martin.

H. Slavkov – Nové Sedlo 3:4 (2:2). Branky: Drobný Jiří 2, De Stetanis Joset – Kaňok Radek, Joza Zbyněk, Vican Josef, Rychna Bedřich.