Další důležitý krok udělali svěřenci trenéra Martina Bulíčka v domácí jarní premiéře, kdy hostili předposlední Lipovou, nad kterou nakonec slavili výhru 2:0.

„Na soupeře jsme chtěli od úvodních minut vletět, což se podařilo a již v 8. minutě jsme vedli 2:0,“ narážel Martin Bulíček na trefy Michala Němčeka a Jiřího Prágra. Kdo tak čekal následný hornoslavkovský gólostroj, tak čekal marně. „Poté naše hra upadla do průměru a přizpůsobili jsme se hře soupeře,“ zklamaně popisoval Bulíček.

I po obrátce stran to nebylo ze strany Spartaku o nic lepší. „Druhý poločas byl z naší strany stejný jako závěr prvního. Naše hra byla pomalá, neběhali jsme, i přesto jsme si vytvořili gólové šance, ale už je nedokázali brankově zúročit,“ poukazoval trenér Horního Slavkova. I když jeho tým slavil čtrnáctou výhru v soutěži, v kabině po utkání nepanovala spokojenost. „Spokojenost je pouze s tříbodovým ziskem a úvodními třiceti minutami,“ vysvětloval Bulíček.

Teď má před sebou Spartak duel jara v podobě výjezdu na půdu třetí Rotavy, která ztrácí na první pozici osm bodů. „Celý týden se připravujeme na důležitý zápas s Rotavou, ve kterém půjde o hodně, věřím, že se dobře připravíme,“ dodal na závěr Martin Bulíček.