Karlovaračky v tomto duelu plnily roli favorita, což také v úvodu naplnily do puntíku, když si vytvořily dvoubrankový náskok. Jenže hráčky Jablonce bojovaly a nakonec slavily cenné vítězství, když vítěznou trefu obstaraly v 89. minutě. Hvězda nastoupila do utkání ve velkém stylu, když si během první desetiminutovky vytvořila dvoubrankový náskok, o který se podělily Iveta Stojkovičová a Hanka Janochová.

Domácí se pak dostaly na dostřel po sporném puštěném ofsajdu. Hráčky z lázní však rychle přidaly třetí branku, když se opět gólově radovala Stojkovičová. Poté ještě hráčky Hvězdy jednu tutovku pořádně zazdily. Poté navíc začaly řádně kazit kombinaci, prohrávaly osobní souboje, čehož domácí tým využil ke snížení na rozdíl jediné branky.

Ve druhém poločase už to byla z obou stran nepohledná hra, když k vidění byla řada osobních chyb. I přesto se však ukazatel skóre čtyřikrát měnil. Za karlovarskou Hvězdu vsítila čtvrtý úspěch Janochová. Jablonec však nezahálel a dvěma góly dokázal snížit a vrátil se zpět do zápasu. Navíc v 89. minutě pak hráčky Jablonce dokonaly svůj obrat, když vstřelily pátou branku, která jim zaručila tříbodovou radost.

Jablonec – SKP Hvězda 5:4
Branky Hvězdy: Stojkovičová Iveta 2, Janochová 2. Poločas: 2:3.
SKP Hvězda Karlovy Vary: Grůzová – Jirsová, Čepilová, Brožáková, Sochorová – Zubzandová, Janochová, Stojkovičová, Jandová – Licková, Czelderová (stř. Šebková). Vedoucí: František Holeček.

Tabulka po 16. kole.