„Bohužel v tomto utkání jsme postrádali hned trojici hráčů, která v posledních kolech patřila do základní jedenáctky, a tak jsme museli zamíchat sestavou," smutnil novorolský kouč. A měl řádný důvod. Na hřišti byla jejich absence v podání Novoroláků hodně znát. Jako první provětral brankáře Nové Role tvrdou ranou hostující Tulák.

Poté se osmělili i domácí, ale Tomáš Chlup ukazatel skóre nepohnul. Povedlo se to až ve 30. minutě Martinu Vaňkovi z Lokáda, když svou střelu z hranice vápna uklidil přesně k pravé tyči. A pro Novoroláky mohlo být ještě hůře, ale Riedl zamířil v dobré pozici nad branku domácího výběru. I ve druhém poločase byla častěji na balonu Lokomotiva.

Nejdříve poslal svou vizitku na novorolskou svatyni Vaněk, a o chvilku později Jílek. To, co se nepovedlo hráčům Lokády, nakonec se podařilo domácím, když se v 58. minutě střelecky prosadil ve skrumáži těl Lukáš Hájek. Vstřelená branka novorolský tým nakopla, ale šance Červíka nebo Chlupa zůstaly nevyužity.

„Co se týče samotného utkání,tak se nám příliš herně nepovedlo a určitě jsme v podzimní části podali v domácím prostředí nejhorší výkon. A na druhou stranu nemůžu přehlídnout dobrý výkon soupeře,který se prezentoval dobrým fotbalem," dodal Vakeš.

Nová Role – Loko K. Vary 1:1
Branky: 58. Hájek – 30. Vaněk. Poločas: 0:1. Rozhodčí: Valenta. ŽK: 2:4. ČK: 1:0. Diváci: 50.
Nová Role: Krupička – Nitsch, Hájek, Špička, Baloun – Červík, Palivec, Valta, Skopový – Vaverka, T. Chlup (stř. R. Chlup, Křehlík). Trenér: Petr Vakeš.
Lokomotiva K. Vary: Cypris – Kolář, Mitterpach, Jelínek, Špička – Tulák, Riedl, Vaněk, Vinohradský – Jílek, Fassel (stř. Hájek, Žampach). Trenér: Zdeněk Ježek.