Šlágr kola bude na programu na půdě druhé Aše, tam totiž dorazí v tabulce páté Žlutice, které na Ašáky ztrácí pouhé dva body, takže na ašské Střelnici bude řádné fotbalové dusno. Třetí bochovský SMB se vydá na půdu nováčka z Trstěnic, kde je bude hostit místní jedenáctka v čele s kanonýrem Václavem Bezdičkou.

Hodně napilno budou mít fotbalisté Nové Role, kteří budou hostit na svém hřišti u rybníka hroznětínský výběr pod taktovkou kouče Milana Pokrupy.
I v tomto případě půjde o cenné body, což slibuje velmi kvalitní podívanou. Na stejné vlně se ponese i sokolovské derby, ve kterém se proti sobě postaví Dolní Rychnov a Vintířov.

Vintířovákům patří v tabulce pátá příčka, zatímco Dolnímu Rychnovu příčka osmá. Oba týmy tak dělí v tabulce od sebe dva body, takže se dá očekávat bitva o každý centimetr hřiště. Na půdu poslední Lipové se vydá nováček, a to březovská rezerva, která se drží na předposlední pozici.

Březováci mají před tímto utkáním k dobru dva body. Je tedy jasné, že se může po jedenáctém kole měnit poslední celek tabulky. Dlouhý výjezd do rodiště Pavla Nedvěda, tedy do Skalné, mají před sebou fotbalisté chyšského Sokola. Tam pak budou hráči z chyšského podzámčí plnit v souboji s místním výběrem roli favorita.

I. A třída: Rotava – Chodov (sobota, 14.30), Dolní Rychnov – Vintířov (sobota, 14.30), Aš – Žlutice (sobota, 14.30), Lipová – Březová B (sobota, 14.30), Skalná – Chyše (sobota, 14.30), Nová Role – Hroznětín (sobota, 14.30), Trstěnice – Bochov (neděle, 14.30).