Chebské derby zvládl Dolní Žandov, který doma pokořil čtyřbrankovým rozdílem Drmoul, a navíc ani jednou neinkasoval. Velmi dobře si počínali v domácím prostředí hráči vedoucího Bochova, kteří nasázeli soupeři z Teplé na cestu zpátky sedm branek, když se do statistik zápasu zapsali hned tři hráči, kteří si připsali po dvou gólech, a to Nezval, Tichý a Janáček. Vítězství vybojoval i druhý v pořadí Hroznětín, ten uspěl na půdě předposlední Plesné, které nastřílel čtyři góly a v průběžné tabulce i nadále jako jediný tým dýchá lídrovi z Bochova na fotbalová záda. 
Uspěla také ostrovská rezerva, která obrala o všechny body v rámci derby jedenáctku Sedlece, když však všechny branky padly až po obrátce stran. Velké překvapení si  připsal na své konto Merklín. Ten si doma poradil s rezervou Královského Poříčí, když jí zabalil do fotbalového rance na cestu zpátky šest branek.
I. B třída, 22. kolo:
Studánka – Jáchymov 4:3 (3:2). Branky: Bláha Jiří 2, Kocour Jiří, Novák Jiří – Hekel Pavel 2, Dvořák Štěpán.
D. Žandov – Drmoul 4:0 (0:0). Branky: Kundrát Štefan 3, Jakubec Marek.
Bochov – Teplá 7:0 (4:0). Branky: Tichý Petr 2, Nezval Lukáš 2, Janáček Martin 2, Vild Jan.
Plesná – Hroznětín 1:4 (1:3). Branky: Mrázko Radek – Kubík Miroslav, Michlík Jan, Přibyl Zdeněk.
Ostrov B – Sedlec 2:1 (0:0). Branky: Liška Jan, Jura Ondřej – Osten Jiří.
Merklín –  Kr. Poříčí B 6:2 (3:1). Branky: Dobeš Milan, Neč Alexandr, Kučera Jiří, Hladík Filip, Vodrážka Jiří, Veselý Pavel - Mikyska Milan, Moravec Pavel.