Ve skupině A bude chtít zakončit první část soutěže na prvním místě Slavie Junior. Ta zamíří do Dalovic, kde se jí postaví do cesty sedlecká rezerva, která nemůže počítat s případnými posilami z krajského A-týmu, což by mohlo přinést v podání sešívaných borců gólové hody. Udržet se na druhé příčce budou chtít Stanovice, které však čeká výjezd na půdu bochovské rezervy, kde je nečeká nic lehkého. Poslední Olšová Vrata přivítají na hřišti u letiště pilský záložní tým. Na rozloučenou s podzimní částí budou chtít Olšovky premiérově bodovat. Potůčky zakončí podzimní část v rámci derby horalů v Abertamech.

III. třída, skupina A: Abertamy – Potůčky (sobota, 14.00), Olšová Vrata – PilaB (neděle, 14.00), Bochov B – Stanovice (neděle, 14.00), Sedlec B – Slavie Junior (neděle, 14.00, Dalovice).

Ve skupině B se rozloučí s první polovinou soutěže vedoucí béčko Toužimi v domácím prostředí v duelu s týmem Počeren. Na pořadu bude na závěr podzimu karlovarské derby, ve kterém se proti sobě postaví rezervní týmy, a to 1.FC Karlovy Vary B a Lokomotiva Karlovy Vary B. Zajímavý souboj se odehraje na drahovické umělce. Žlutická rezerva zažije domácí derniéru, ve které poměří své síly s posledním celkem tabulky Krásným Údolím. Třetímu Hájku se postaví do cesty horalé z Perninku a Otročín si udělá výlet do Děpoltovic, kde se utká s hroznětínskou rezervou.

III. třída, skupina B: Hájek – Pernink (sobota, 14.00), Toužim B – Počerny (sobota, 14.00), Žlutice B – Krásné Údolí (neděle, 14.00), Hroznětín B – Otročín (neděle, 14.00, Děpoltovice), 1.FC K. Vary B – Loko K. Vary B (neděle, 14.00, UMT, Drahovice).