Na pořadu tam totiž bude čtvrté kolo podzimní části soutěže. A bude se na co těšit. V obou skupinách budou na pořadu zajímavé bitvy. O první body budou usilovat ve skupině A Abertamy v duelu s Pilou B. Na stejné vlně se ponese i utkání Olšovek a Stanovic. Sedlecké rezervě budou soupeřem na hřišti v Dalovicích Potůčky a v Nových Hamrech se představí vedoucí Slavie Junior. Ve skupině zamíří Pernink do Žlutic a Hájek bude hostit béčko varské Lokomotivy. Hroznětínské béčko přivítá Krásné Údolí a Otročín se podívá na toužimský pažit. Rezerva karlovarského 1.FC se bude prát o další tříbodový zisk na dvorském stadionu v utkání s týmem Počeren. 

III. třída, skupina A: Abertamy – Pila B (sobota, 14.00), Olšová Vrata – Stanovice (neděle, 15.00), Sedlec B – Potůčky (neděle, 15.00, hřiště Dalovice), Nové Hamry – Slavie Junior (neděle, 16.00).

III. třída, skupina B: Hájek – Lokomotiva Karlovy Vary B (sobota, 17.00), Žlutice B – Pernink (sobota, 17.00), Hroznětín B – Krásné Údolí (neděle, 15.00), Toužim B – Otročín (neděle, 17.00), 1.FC Karlovy Vary B – Počerny (neděle, 17.00, hřiště Dvory).