Ve skupině o první až čtvrté místo má na dosah postup do okresního přeboru Slavia Junior, která se na závěr představí na hřišti v Lokti, kde má rozbalen fotbalový tábor.

Pod loketský hrad zamíří rezerva karlovarského 1.FC, která taktéž pomýšlí na postup, takže se očekává velmi zajímavá bitva, navíc když oba týmy od sebe dělí pouhé tři body.

Na postup či případnou baráž o postup do okresního přeboru však pomýšlí i béčko Toužimi, které se představí na půdě Stanovic, jež ještě nezískaly v nadstavbové části ani bod.

Ve skupině o páté až osmé míto budou chtít udržet stoprocentní bilanci Potůčky, které čeká derby horalů, když přivítají Nové Hamry. O premiérové body bude usilovat na závěr soutěže i žlutická rezerva, která bude hostit Hájek.

Ve skupině o deváté až dvanácté místo se postaví hroznětínská rezerva béčku karlovarské Lokomotivy a sedlecké béčko přivítá v Dalovicích horaly z Abertam.

Ve skupině o třinácté až šestnácté místo se bude chtít udržet na vítězné vlně pilské béčko, které se bude loučit se soutěží doma v souboji s béčkem Bochova.
Ve druhém utkání pak poměří své síly Počerny a Pernink. Ve skupině o sedmnácté až osmnácté místo se pak naposledy proti sobě postaví Krásné Údolí a Otročín.

Skupina A: Slavia Junior – 1.FC Karlovy Vary B (neděle, 16.30, Loket), Stanovice – Toužim B (neděle, 16.30).

Skupina B: Potůčky – Nové Hamry (sobota, 15.00), Žlutice B – Hájek (sobota, 17.00).

Skupina C: Hroznětín B – Lokomotiva K. Vary B (sobota, 14.00), Sedlec B – Abertamy (neděle, 15.00, Dalovice).

Skupina D: Počerny – Pernink (sobota, 15.00), Pila B – Bochov B (sobota, 17.00).

Skupina E: Krásné Údolí – Otročín (sobota, 14.00).