I po něm se udržel na čele tabulky Jáchymov, který deklasoval povinně poslední tým tabulky Merklín, a to jedenácti kousky. V dresu vítěze si připsal na účet sedm přesných ran kanonýr Lukáš Doležal.

Naplno bodovala i druhá v pořadí Stará Role, ta si vyšlápla drze pod Vladařem na místní tým Žlutic, kde slavila osmnáctibrankovou výhru, pod kterou se již tradičně podepsal kapitán Miroslav Hackl, který slavil deset vstřelených branek.

Uspěl i třetí v pořadí Horní Slavkov, který se představil na půdě složeného týmu Bečova a Útviny, kde dosáhl na sedmibrankovou výhru. V trikotu vítěze se blýskl hattrickem Lukáš Blümel.

Šest kousků nasypala Kolová složenému týmu Vojkovic a Kyselky a šest branek padlo i v utkání Sedlece B s Nejdkem, když se z výhry radovali hosté z Krušných hor.

Po divoké přestřelce se zrodila bláznivá dělba bodů na půdě Chyše, kde tamní Sokol remizoval v derby s Toužimí 6:6. V dresu Chyše nastřílel hattrick Daniel Michel a na druhé straně přidal o jednu branku více, tedy čtyři, taktéž Daniel, ale Janát.

Výsledky, 12. kolo
Merklín – Jáchymov 1:11 (0:6). Branky: Dibelka Lukáš – Doležal Lukáš 7, Nguyen Robin 2, Hrůza Nikolas, Sísr David.

Bečov/Útvina – H.Slavkov 1:7 (0:4). Branky: Jílek Filip – Blümel Lukáš 3, Hašek Daniel 2, Balog Daniel, Zázrivec Tomáš.

Vojkovice/Kyselka – Kolová 3:6 (1:3). Branky: Fabry Jakub 2, Draský David – Jiskra Vít 2, Strečanský Matěj 2, Jiskra Štěpán, Horváth Zdeněk.

Chyše – Toužim 6:6 (4:3). Branky: Michel Daniel 3, Cardová Karolína 2, Ritter Jaroslav – Janát Daniel 4, Hošek Dušan 2.

Sedlec B – Nejdek 0:6 (0:3). Branky: Satýnek Patrik 2, Franz Filip 2, Dado Míra, Šilhan Ondřej.

Žlutice – St.Role 1:18 (1:7). Branky: Koliha Petr – Hackl Miroslav 10, Filip Jakub 3, Langer Lukáš, Drda Milan, Pešek Dominik, Stařík Pavel, Gargula Štěpán.