Na půdě pod Vladařem, kde se mu postavilo do cesty žlutické béčko, kterému patří druhá příčka, muselo skousnout prohru o dvě branky. V dresu vítěze zařídil polovinu branek svého týmu Jan Bártko, který se dvakrát gólově radoval. Další prohru si připsala na svůj účet Olšová Vrata, která na hřišti u letiště nestačila na jedenáctku Otročína, jíž podlehla tříbrankovým rozdílem. V posledním utkání kola hostila rezerva karlovarské Lokomotivy v malém derby karlovarský STAR. Nakonec si hosté odvezli ze sadovského hřiště, kde se duel odehrál, čtyřku. Velkou měrou k tomu přispěl železničář Viktor Škarban, který si připsal na své konto dvě trefy. V dresu STARu si pak stejně počínal Tomáš Bílý. Na čele tabulky se po třináctém pokračování soutěže drží karlovarská Lokomotiva, která má stejně bodů jako druhé Žlutice. Na třetím místě se drží Kolová a naopak tabulku uzavírají Olšová Vrata.

Výsledky, 13. kolo:
Žlutice B – Kolová B 4:2 (2:2). Branky: Bártko Jan 2, Záluský David, Sivák Martin – Kosec František, Buchtele Petr. Rozhodčí: Kaucký Jiří. ŽK: 3:3.

Loko K.Vary B – STAR K.Vary 4:2 (1:1). Branky: Škarban Viktor 2, Budík Tomáš, Sedláček Daniel – Bílý Tomáš 2. Rozhodčí: Zázvorka Jiří. ŽK: 1:1.

Ol.Vrata – Otročín 0:3 (0:2). Branky: Herold Ladislav, Beck Roman, Vaňousek Tomáš. Rozhodčí: Sakáč Jan. ŽK: 0:3.