O víkendu Karlovaráci zvládli další náročný duel, když na svém hřišti přivítali Ostrov, který sice ovládl první poločas po gólu Pavla Petera, ale po změně stran zajistil 1.FC důležitou výhru dvěma zásahy kanonýr Pavel Maňák.

K tomu můžeme připočíst překvapivé zaváhání kombinovaného týmu Nového Sedla a Lomnice, tedy největšího soupeře Varáků v souboji o mistrovský titul.

Právě tým ze Sokolovska musel překvapivě skousnout tříbrankovou prohru na půdě Mariánských Lázní, čímž tak nechtěně napomohl 1.FC k tříbodovému náskoku.

Na tři body dosáhl složený tým chebského FC a Lipové, který si dojel pro vítěznou radost na hřiště Toužimi, kde pokořil tamní jedenáctku pěti góly.
Cenný skalp ukořistila na svém stadionu chebská Hvězda, která porazila čtyřmi góly v rámci chebského derby Františkovy Lázně.

Na hřišti Aše, kde se představil kombinovaný tým Chodova a Nové Role se body po nerozhodném výsledku dělily. V následném penaltovém rozstřelu uzmul bonusový bod kombinovaný tým. V jeho trikotu si připsal na svůj střelecký účet hattrick Ondřej Pahr.

Velké překvapení se zrodilo na půdě posledního celku tabulky, a to Staré Role. Ta přivítala Nejdek a ten se nestačil divit. Staroroláci totiž urvali druhou výhru v soutěži, kterou podpořili čtyřmi vstřelenými góly.

Krajský přebor dorostu
1.FC K.Vary – Ostrov 2:1 (0:1). Branky: Maňák Pavel 2 – Peter Pavel.

Toužim – FC Cheb/Lipová 2:5 (1:1). Branky: Osvld Marek 2 – Tůma Nicolas 2, Kutlák Václav 2, Vondrášek Jiří.

Hvězda Cheb – Fr. Lázně 4:0 (1:0). Branky: Dvořák Michal 2, Červeňák Jan, Brudna Matyáš.

Mar. Lázně – N. Sedlo/Lomnice 3:0 (2:0). Branky: Cinkanič Dan, Helembai Filip, Schmitt Martin.

St. Role – Nejdek 4:2 (2:1). Branky: Mikulášek Matěj, Mařík Karel, Vilím Michal, Kárník Jakub – Neudert Filip, Vosmek Jakub.

Aš – Chodov/N. Role 3:3 (2:2) – PK 3:4 . Branky: Kubinec Dominik 2, Szitai David – Parth Ondřej 3.

krajský přebor dorostu