Tentokrát uspělo 1.FC na hřišti kombinovaného týmu chebského FC a Lipové. Po bezbrankovém prvním poločase rozhodli o výhře hostů přesnými ranami Martin Havlíček a Pavel Bureš. Naopak třetí prohru v řadě za sebou musel skousnout složený tým Nového Sedla a Lomnice, když tentokrát bodově ostrouhal na půdě Ostrova, kde obdržel dvě branky, které měl na svědomí ostrovský záložník Ondřej Nýber.

Tříbrankový náskok promarnil před svými fanoušky v souboji s Toužimí nejdecký FK, který nakonec s Toužimáky remizoval. I v následném penaltovém rozstřelu Nejdek propadl, a Toužim tak brala druhý, bonusový bod. V trikotu Nejdku se blýskl hattrickem Filip Neudert, na druhé straně pak Tomáš Adamický. Hubené jednogólové vítězství urval v domácím prostředí složený tým Chodova a Nové Role, který udolal chebskou Hvězdu. Jediným úspěšným střelcem duelu byl Ondřej Parth. Třetí výhru v soutěži brala Stará Role, které patří v tabulce poslední příčka.

Ta se představila na půdě předposledních Františkových Lázní, kterým nastřílela sedm branek. V dresu Staroroláků ve Frantovkách slavili hattrick hned dva hráči, a to Karel Mařík a Vítek Novotný. Nejvyšší nášup kola byl k vidění v chebském derby, které bylo na pořadu v Mariánských Lázních, kde tamní viktoriáni hostili Aš. Ta nakonec odjela s šestnáctibrankovým debaklem, pod který se čtyřmi zásahy do černého podepsali mariánskolázeňští Pavel Hraško a Filip Helembai.

Krajský přebor dorostu
Chodov/N.Role – Hvězda Cheb 1:0 (0:0). Branka: Parth Ondřej.

FC Cheb/Lipová – 1.FC K.Vary 1:2 (0:0). Branky: Tůma Nicolas – Havlíček Martin, Bureš Pavel.

Mar. Lázně – Aš 16:0 (8:0). Branky: Helembai Filip 4, Hraško Pavel 4, Schero Judi 2, Drevňák Patrik 2, Maule Jan, Jacko-Lysák Ondra, Dubský Jiří, Ilko Karel.

Fr. Lázně – St. Role 4:7 (3:4). Branky: Hubáček Roman 2, Kubát Ondřej 2 – Mařík Karel 3, Novotný Vítek 3, Vošmík Matěj.

Nejdek – Toužim 4:4 (3:1) – PK 4:5. Branky: Neudert Filip 3, Urbánek Dominik – Adamický Tomáš 3, Prchal Jaroslav.

Ostrov – N. Sedlo/Lomnice 2:1 (1:1). Branky: Nýber Ondřej 2 – Maršík Matyáš.