Královské Poříčí, které prošlo během letní přestávky velkou obměnou, si se svými soupeři nedělá v podzimní části žádné vrásky, když po výhře nad Starou Rolí uspělo i v domácí premiéře, v níž nasázelo bůra Františkovým Lázním, pro ty to byla pro změnu druhá prohra v řadě za sebou. Na výhru nad Citicemi navázal vítězně i Ostrov, který ve šlágru kola uspěl na půdě ambiciózního celku z Nového Sedla, kde slavil výhru tříbrankovým rozdílem. O čtyři trefy Ostrováků se rovným dílem podělili útočníci Patrik Luksch a Jan Tolar.

Premiérového bodového zisku se dočkal Horní Slavkov, který na svém pažitu pokořil tříbrankovým rozdílem v rámci sokolovského derby Lomnici, když dvěma góly k výhře přispěl Jiří Drobný. Prvních bodů se dočkaly i Citice, které na svém malém hřišti zvládly přestřelku s chebským FC, když si nakonec Chebané odvezli nepopulárního bůra. Prsty v tom měl především Radek Stöckner, který se čtyřikrát brankově v souboji s chebským FC radoval.

Jednobrankovou výhru vydřela na hřišti v Nejdku Toužim, tu jí zajistil úspěšnou hlavičkou kapitán Jiří Mikula. Největší příděl byl v prvním kole k vidění na půdě březovské Olympie, kde neuspěl nováček z karlovarské Lokomotivy, který musel skousnout půltucet branek, když se o polovinu branek vítěze postaral kanonýr Václav Škoda. Premiérové vítězství brala Stará Role, která zvládla přestřelku na půdě nováčka v Kynšperku.

Výsledkový servis:
H. Slavkov – Lomnice 3:0 (1:0). Branky: Drobný Jiří 2, Zázrivec František.

Březová – Loko K.Vary 6:1 (2:1). Branky: Škoda Václav 3, Čižnár Martin, Vůjtěch Jan, Bereczký Tomáš – Horn Tomáš.

Nejdek – Toužim 0:1 (0:1). Branka: Mikula Jiří.

Kr. Poříčí – Fr. Lázně 5:0 (3:0). Branky: Rajchrt Jaroslav, Zaja Miroslav, Rozsíval Jiří, Kopecký Josef, Boček Roman.

Citice – FC Cheb 5:3 (1:2). Branky: Stöckner Radek 4, Moule Miroslav – Vondrášek Jiří, Prokopec Radim, Fidler Aleš.

Nové Sedlo – Ostrov 1:4 (0:1). Branky: Řezáč Martin – Tolar Jan 2, Luksch Patrik 2.

Kynšperk – Stará Role 3:4 (3:2). Branky: Nováček Libor, Pečinka Vlastimil, Marek Stanislav – Voborský Roman 2, Došek Jakub, Svoboda Milan.