Karlovarská Slavia, lídr tabulky, hostila na drahovické umělce Kadaň, a nakonec z toho bylo pětibrankové vítězství, o které se podělili pouze dva hráči, když hattrickem se blýskl Egor Lazarev, zbylé dvě trefy pak obstaral Jaffan Samir. Pro sešívané to byla jedenáctá výhra v soutěži, která jim udržela devítibodový náskok před pronásledovateli. Naplno povinně bodovala i druhá v pořadí Březová, která se představila v souboji s Mariánskými Lázněmi.

O vítězi bylo rozhodnuto již po první polovině duelu, kdy Březová nastřílela čtyři z celkových šesti branek. I třetí tým tabulky Ostrov se radoval ze tří bodů, když uspěl v derby se Sedlecem, kterému naložil nepopulárního bůra. O pět přesných zásahů se podělili Martin Surmaj a Dominik Groh. Prvně jmenovaný slavil tři góly, druhý pak dva. Těsnou jednobrankovou výhru vydřel složený tým chebského FC a Lipové, když hostil poslední celek tabulky poskládaný z dorostenců Toužimi a Bečova.

O jedinou přesnou trefu zajímavého utkání se zasloužil Lukáš Sahaj, který tak udržel svůj tým na dohled medailovým postům.

Krajský přebor dorostu, 15. kolo

Březová – Mariánské Lázně 6:1 (4:0). Branky: 10. vlastní, 14. Motl Martin, 29. Bendík Václav, 30. Kraus Vladimír, 53. Bendík Václav, 68. Darjanin Jan – 85. Petrášek Martin.
Ostrov – Sedlec 5:0 (5:0). Branky: 3. Surmaj Martin, 6. Groh Dominik, 8. Surmaj Martin, 30. Surmaj Martin, 33. Groh Dominik.
Slavia Karlovy Vary – Kadaň 5:1 (4:0). Branky: 1. Lazarev Egor, 22. Jaffan Samir, 39. Lazarev Egor, 42. Jaffan Samir (PK), 46. Lazarev Egor – 50. Salač Václav.
FC Cheb/Lipová – Toužim/Bečov 1:0 (0:0). Branka: 58. Sahaj Lukáš.

Sedlecký KSNP (v zeleném) remizoval o víkendu na půdě Nejdku s tamním béčkem (v modrém) 3:3.
Na trůn Poohří usadil Vojkovice Marek Matoušek