To se o víkendu totiž vydá na půdu Lomnice, kde se mu postaví do cesty tamní družina vedená trenérem Petrem Zindlem. Navíc Lomničákům se vesměs v domácím prostředí daří, když ve čtyřech duelech dosáhli na devět bodů.

Shodnou bilanci však mají i Chebané, kteří taktéž brali ve čtyřech zápasech devět bodů, ale na hřištích soupeřů, což přidá zápasu na atraktivitě. Na klopýtnutí chebského FC bude spoléhat březovská Olympie, která je v tabulce v těsném závěsu právě za Chebem.

Nejdříve však bude muset z pozice favorita přetavit v tříbodový zisk sokolovské derby, ve kterém se jí postaví do cesty Citice. S nálepkou favorita zamíří třetí tým tabulky, a to Nové Sedlo, na půdu chebské Hvězdy, která na svého soupeře ztrácí v tabulce již devět bodů.

Derby exdivizních týmů se odehraje v Chodově, kde bude hostit tamní Spartak toužimský SK. Hosté z hranice Karlovarského kraje by rádi prolomili svou neúspěšnou sérii, která čítá tři prohry v řadě za sebou. Stejná bilance však straší i Chodováky, což přidá duelu na motivaci.

Nováček z Rotavy, který je na poslední příčce, zamíří k derby na půdu Královského Poříčí. Pro Rotaváky bude duel velmi důležitý, v případě výhry se totiž mohou dotáhnout na Poříčí na rozdíl tří bodů. Vše zakončí souboj nejdeckého FK a Chyše.

Na stadionu na Limnici tak bude k vidění karlovarské derby a do utkání půjdou v roli favorita svěřenci nejdeckého kouče Michala Halapeje, kteří mají i velmi dobrou domácí bilanci, když ve čtyřech zápasech dosáhli na čtyři výhry, takže nováček z Chyše se má na co těšit.

Krajský přebor, 8. kolo: Březová – Citice (SO, 10.30), Lomnice – FC Cheb (SO, 15.00), Hvězda Cheb – Nové Sedlo (SO, 16.00), Chodov – Toužim (SO, 16.00), Královské Poříčí – Rotava (SO, 16.00), Nejdek – Chyše (NE, 16.00).