Některé z nich se ponesou v rytmu derby. Do prvního kola nastoupí i ostřílený harcovník Martin Myslivec, který bude hájit barvy nováčka z nejdeckého FK. Urostlý univerzál je pověstný svou nekompromisní tvrdou střelou, a to zejména jeholevačka po právu nahání již několik sezon hrůzu soupeřům Nejdku. „Chtěli bychom vstoupit do krajského přeboru pravou nohou, tj. odvézt si z Toužimi plný bodový zisk," přeje si Martin Myslivec, který nám připojil své tipy na úvodní kolo krajského přeboru. Myslivec však bude držet palce svým spoluhráčům z tribuny, a to z důvodu karetního distancu.

Krajský přebor, program:
Mariánské Lázně – Horní Slavkov (sobota, 15.00). „Mariánky patří k favoritům soutěže a naopak Horní Slavkov bude podle mého názoru bojovat o udržení mezi krajskou smetánkou. Domácí tak budou plnit roli favorita, tipnu si jedničku, která by měla být v podání Mariánek povinná."

Františkovy Lázně – Březová (sobota, 15.30, UMT). „Frantovky nemají za sebou zrovna povedenou sezonu a já si osobně myslím, že v tomto trendu budou pokračovat i v té nové. Naopak náš rival z Březové pořádně posiloval, takže věřím, že si odveze premiérové tři krajské body, tipnu si dvojku."
Chodov – Citice (sobota, 17.00). „Citice jsou oproti minulé sezoně oslabeny a kluci z Chodova, vyhecovaní novým koučem, urvou doma těsné vítězství, takže jednička."

Ostrov – Stará Role (sobota, 17.00). „Jak je všeobecně známo, tak u týmu Staré Role záleží na tom, jak se sejdou, ale Ostrov si v tomto duelu poradí tak i tak. Dám za jedna."

Královské Poříčí – Nové Sedlo (sobota, 17.00). „Nové Sedlo má relativně mladý tým, ale na zkušenost v podání hráčů z Poříčí to stačit nebude. V tomto utkání se budou body dělit, dám remízu."

Toužim – Nejdek (neděle, 17.00). „Doufám, že Toužim zkušenosti z divize přes fotbalovou dovolenou zapomněla, a my si tak odvezeme všechny body, dám dvojku."