Šlágr kola se odehrál na hřišti vedoucího celku tabulky, a to Královského Poříčí. To ještě v soutěžním ročníku neokusilo hořkost porážky a nic se neměnilo ani po utkání se Sedlecem. Sedlec sice držel bodovou naději po bezbrankovém prvním dějství, ale po změně stran lídr tabulky přidal na gólových obrátkách a dvěma góly nakonec stvrdil své osmnácté vítězství v soutěži. Navíc pro výběr Sedlece to byla teprve první porážka v jarní části soutěže.

Druhý Kynžvart se tentokrát na body pořádně nadřel. Na rotavské umělce v souboji s tamním Rotasem musel smazávat po prvním poločase jednobrankové manko, což se mu povedlo, ale po nerozhodném výsledku došel duel do penaltového rozstřelu, který nakonec proměnili v zisk bonusového bodu právě hráči z Chebska.

Po zaváhání Sedlece se na třetí příčku navrátily Žlutice, které si před svými fanoušky připsaly na účet povinnou výhru nad posledními Božičany, kterým nasázely čtyři branky. Divoká přestřelka byla k vidění v chyšském podzámčí, kde místní Sokol hostil Citice. V tomto zápase se radovali z výhry Chyšáci, kteří soupeři nastříleli čtyři branky.

Pozadu však nezůstaly ani Citice, které skórovaly třikrát, když všechny jejich trefy obstaral Miroslav Hamouz. Sokolovské derby bylo na programu na hřišti Svatavy, kam dorazil Kynšperk. Ten si nakonec odvezl prohru o tři branky.

Ve druhém sokolovském derby, které se odehrálo v Habartově, kde se představila Březová, skončilo po nerozhodném výsledku dělbou bodů. V následném penaltovém rozstřelu pak uzmula druhý bonusový bod jedenáctka Březové. V dresu poraženého celku se pak blýskl hattrickem střelecky naladěný Jakub Hirsch.

Tabulce kanonýrů vévodí s pětatřiceti brankami David Tomčík z Kynžvartu. Na druhém místě se drží za třiadvacet nastřílených gólů rotavský šutér Michal Chudjak. Pomyslný střelecký bronz prozatím patří za dvacet vstřelených kousků dalšímu zástupci kynžvartského Sokola, a to Dominiku Kutilovi.

Krajská soutěž dorostu
Rotava – Kynžvart 1:1 (1:0) – PK 2:4. Branky: Hanzlík Jan – Pešek Dominik.

Habartov – Březová 3:3 (1:1) – PK 3:4. Branky: Hirsch Jakub 3 – Michalčák Jan 2, Pastier Lukáš.

Žlutice – Božičany 4:1 (2:1). Branky: Čech Adrian 2, Široký Matěj, Berka Vilém – Sivák Antonín.

Svatava – Kynšperk 4:1 (1:1). Branky: Pippenbacher Tomáš 2, Šváb Matěj, Mendl Václav – Korček Milan.

Kr. Poříčí – Sedlec 2:1 (0:0). Branky: Valašík Martin, Bureš Pavel – Campisano Doménico.

Chyše – Citice 4:3 (2:1). Branky: Chára Jiří 2, Bystřický Jakub, Vodička Tomáš – Hamouz Miroslav 3.