Ano, je to tak. Na turnaji se představil složený tým Perninku, Konstantinovy Lázně, Jílové u Prahy a pořádající Potůčky. Nakonec se z celkového triumfu po zásluze radovali hráči Potůčků, kteří sesadili z turnajového trůnu pražský výběr, který dlouhé roky turnaji vévodil.

Ale pěkně po pořádku. Hrálo se podle platných pravidel kopané dvakrát dvacet minut, a jelikož rozhodčí nedorazil, ujal se píšťalky potůčský kouč a organizátor turnaje Ladislav Mrázek.

Vše pak odstartoval první duel poháru, který se nesl v duchu derby, ve kterém se proti sobě postavily Potůčky a Pernink. Z tohoto souboje nakonec vyšli vítězně hráči Potůčků, kteří slavili nad Perninkem pětibrankovou výhru, pod kterou se podepsal hattrickem nestárnoucí útočník Miroslav Šípek.

Ve druhém utkání pak nastoupily Konstantinovy Lázně, kterým se postavil do cesty obhájce loňského prvenství Jílové u Prahy, když se z pětibrankové výhry radovali Pražáci.

Konstantinky pak neuspěly ani ve svém druhém vystoupení, ve kterém taktéž obdržely pět branek, tentokrát od jedenáctky Potůčků, za kterou si hattrick připsal na konto Ondřej Nýber.

Poté se protrápili k jednobrankové výhře hráči Jílového, kteří nakonec udolali nepříjemný Pernink. Pak čekal hráče Jílového důležitý zápas s Potůčky, a nebylo divu, šlo totiž o turnajový trůn.

Na ten nakonec vystoupali po nerozhodném výsledku hráči Potůčků. V závěrečném vystoupení si premiérové body připsaly na konto Konstantinovy Lázně, které porazily čtyřbrankovým přídělem Pernink.

Vítězný pohár tedy zůstal doma v Potůčkách, stříbro putovalo do Jílového, bronz pak urvaly Konstantinky a poslední, čtvrtou příčku obsadil kombinovaný tým Perninku.

Výsledky: Potůčky – Pernink 5:3, Konstantinovy Lázně 5:0, Jílové u Prahy 3:3; Jílové u Prahy – Pernink 1:0, Konstantinovy Lázně 5:0; Konstantinovy Lázně – Pernink 4:2.
Konečné pořadí 16. ročníku Krušnohorského poháru: 1. TJ Potůčky, 2. Jílové u Prahy, 3. Konstantinovy Lázně, 4. Sokol Pernink.