Polovinu branek vítěze zaznamenal kanonýr Ludvík Tůma. Termiti se tak udrželi na čele tabulky, na kterém mají již jedenáctibodový náskok. O nejvyšší příděl se postarali v desátém pokračování soutěže hráči chodovského Titaniku. Ti neměli žádné smilování s posledním týmem tabulky, a to františkolázeňským FT.

Tomu totiž nasázeli krutých čtrnáct kousků, k tomu pak přidali jako bonus čisté konto. V dresu Chodova se blýskli čtyřmi góly hned dva šutéři, a to dva Martinové, Dušek a Vachník. K tomu pak můžeme připočíst i hattrick jejich spoluhráče Lukáše Kočího. 

Premiérovou výhru si připsala na své konto karlovarská Slavia, která po třech remízách a pěti prohrách dosáhla poprvé na výhru, když dokázala pokořit Lítov čtyřmi góly. O všechny přesné střely vítěze se zasloužil úspěšný střelec Petr Diviš. 

Tabulku střelců i nadále vede s dvaceti nastřílenými kousky Stanislav Štípek z karlovarského FutFetu. Tomu dýchají se sedmnácti góly na záda Tomáš Kalán a Lukáš Kočí. Jedenácté kolo soutěže odstartuje již dnes, a to ve Františkových Lázních, kde bude na programu od 18.00 v tamní sportovní hale chebské derby, ve kterém se proti sobě postaví františkolázeňský FT a Herd Hradiště B. 

Poté se bude hrát až v pátek, tedy 19. prosince, a to pouze v lázeňském městě, přesněji ve sportovní hale basketbalové Lokomotivy. Od 19.15 hodin se střetne v derby Slavia Karlovy Vary a FutFet Karlovy Vary a od 20.15 hodin se pak proti sobě postaví taktéž v derby, a to sokolovském, Termiti Loket a Lítov.

Krajský přebor ve futsalu
AC Lítov – Slavia Karlovy Vary 3:4 (2:1). Branky: Tamajka Lukáš, Panák Roman, Švandrlík Jakub – Diviš Petr 4.

HERD Hradiště „B" – Termiti Loket 4:8 (1:4). Branky: Lukáč Martin, Hudeček Pavel, Lávička Luboš, Lacina Tomáš – Tůma Ludvík 4, Šťastný Kryštof 2, Neudert Jakub, Neudert Václav mladší.

Titanic Chodov – FT Františkovy Lázně 14:0 (4:0). Branky: Dušek Martin 4, Vachník Martin 4, Kočí Lukáš 3, Pelech Tomáš, Šteg Ondřej, Szitai Vojtěch.

Střelci po 10. kole: 20 – Stanislav Štípek (FutFet K. Vary), 17 – Tomáš Kalán (FutFet K. Vary), Lukáš Kočí (Titanic Chodov), 15 – Václav Neudert mladší (Termiti Loket), 13 – Ludvík Tůma (Termiti Loket), 12 – Jakub Neudert (Termiti Loket).