V pozici lídra totiž přivítala na svém hřišti březovská Olympie druhý v pořadí perninský Sokol. Začátek zápasu vyšel Březovákům, když si během prvních deseti minut vytvořili dvoubrankový náskok, který po změně stran navýšili na tříbrankový, když dvě branky měl na svědomí březovský David Kursa. Pernink tak v závěru korigoval výsledek brankou z kopaček Václava Maška. Březová si tak před Perninkem na čele tabulky navýšila náskok na devět bodů.

Gólově žhavo bylo v souboji kombinovaných týmů, když Citice s Bukovany přivítaly na svém pažitu Starou a Novou Roli. Té vůbec nevyšel první poločas, během kterého pětkrát inkasovala, když tomu napomohl hattrickem Vojtěch Ševčík. Složený tým Rolí sice po změně stran zahájil stíhací jízdu, ale nakonec z toho vytěžil, v uvozovkách, pouze prohru o dvě branky.

Vysokou výhru slavil i složený tým Rotavy a Kraslice, který se utkal v sokolovském derby s Habartovem. Hosté si nakonec odvezli šest branek, když shodně inkasovali třikrát jak v prvním, tak i ve druhém poločase. Dvakrát pak skóroval v trikotu vítěze kanonýr Martin Gubčo.

Utkání kombinovaného týmu Kynžvartu a Bečova s Chyší se neodehrálo.

Výsledky, 22. kolo
Citice/Bukovany – St.Role/N.Role 5:3 (5:1). Branky: 4. Bodnár Petr, 35. Ševčík Vojtěch, 37. Ševčík Vojtěch, 40. Ševčík Vojtěch, 45. Šimek Pavel – 30. Vošmík Matěj, 51. Hraba Luboš, 77. Vošmík Matěj.

Březová – Pernink 3:1 (2:0). Branky: 8. Bendík Václav, 10. Kursa David, 65. Kursa David – 70. Mašek Václav.

Rotava/Kraslice – Habartov 6:0 (3:0). Branky: 7. Křivan Jaroslav, 12. Větrovec Lukáš, 28. Vankúš Tomáš, 62. Gubčo Jan, 86. Gubčo Martin, 89. Daniš Zdeněk.