Na palubovku dvorské tělocvičny vyběhli jako první předškoláci, kteří sehráli pouze klubový turnaj, ve kterém se radovali z prvního místa hráči Sedlece A, druhá skončila sedlecká rezerva a třetí pak Sedlec C.

Poté přišla na pořad mladší přípravka. V tomto turnaji se představilo pět týmů a z vítězného poháru se radoval pořádající Sedlec A.

Na druhém místě skončil Hroznětín a na stupně vítězů, přesněji stupínek pro třetí tým, vystoupal Sedlec B. Turnajové brambory připadly Dalovicím a poslední, páté místo obsadil Hájek. Na závěr prvního hracího dne odehrála svůj turnaj starší přípravka, a opět za účasti pěti týmů.

První místo urval A-tým karlovarského 1.FC, druhé pak bral Sedlec A, třetí Sedlec B. Na čtvrté pozici skončilo béčko karlovarského 1.FC a na pátém, tedy posledním místě Hájek. Druhý hrací den načali turnajem mladší žáci. Tentokrát se do turnajového klání o vítězný pohár zapojilo osm týmů.

Triumf si nakonec připsali na své konto hráči Sedlece A, kteří nechali za sebou na druhém místě Žatec a třetím Královské Poříčí.

Pod bednou, tedy na čtvrtém místě, skončil Sedlec C, páté místo obsadil Sedlec B a šesté pak Sedlec D. Sedmou příčku obsadily Dalovice a poslední, osmou Star Karlovy Vary.

Jako poslední pak vyběhli na dvorskou palubovku starší žáci. I v této kategorii bojovalo o vítěznou trofej osm týmů.

Nakonec si první místo a vítězný pohár mohli řádně vychutnat hráči Sedlece A, za nimi na druhém místě skončil Sedlec B a třetí místo na turnaji obsadilo Královské Poříčí.

Pod stupni vítězů skončil Sedlec D a páté místo připadlo Kolové. Šestou příčku obsadil Sedlec C a na sedmé pozici skončila Toužim. Vše pak uzavřela na osmém místě Chyše.