Jeho svěřenci proti Jihočechům získali bod, ale mohlo jich být daleko více. V nastaveném čase rozhodčí Černý odpískal penaltu proti hostům. Svěřenci Jiřího Juráska se ani moc nerozčilovali, protože k faulu opravdu došlo. Míč si postavil sám postižený Marián Geňo, ale příležitost získat tři body trestuhodně zahodil. Oba celky se tak rozešly smírně 1:1.

„V závěru jsme mohli vyhrát, proto být spokojen nemohu. Na druhou stranu je podle průběhu utkání remíza spravedlivá,“ přiznal po zápase kouč Jindřich Dejmal.

V prvním poločase to byli hosté, kdo diktoval tempo hry. „Budějovice byly hodně pohyblivé a silné. Než jsme si zvykli na jejich pohyb, tak nás přehrávaly,“ přiznal po pravdě trenér.

Po přestávce se hra vyrovnala. „Hráčům jsem říkal, že na rychlost platí chytrost a ta byla na naší straně,“ pokračoval. Další jeho prognózy zněly, jak by se utkání mohlo vyvíjet. „Dál jsem jim řekl, že můžeme vyhrát třeba brankou v poslední minutě. To se málem stalo,“ posteskl si Dejmal.

Marián Geňo si na penaltu věřil. Už jenom z toho důvodu, že v pohárovém zápase v Tachově jich proměnil pět. „On si možná po té zkušenosti z Ondrášovka cupu myslel, že je to jednoduché. V tomto zápase asi na to neměl chodit, ale jak už jsem řekl, remíza je spravedlivá,“ konstatoval trenér.

Celé utkání se hrálo s minimem šancí. „Pro oba celky bylo štěstí, že na jedné straně na sebe hráli dva nejrychlejší hráči, kteří se dokázali navzájem pokrýt. U nás to byl Hrubý, u nich Dolejš. Kdyby tomu tak nebylo, tak bychom měli veliké problémy,“ pokračoval lodivod.

Jindřich Dejmal si už poněkolikáté posteskl, že hrát proti prvoligovým béčkům je velice náročné. „Ono stačí, když jenom ti kluci s áčkem trénují. Je to trochu zkreslování soutěže. Nikdy nevíte, s kým budete hrát,“ přidal.

I přes ztrátu dvou bodů kouč hráčům po utkání poděkoval. „Co jsem jim mohl říct? Oni měli velikou snahu a chyby nedělali. Škoda toho závěru,“ dodal.