„Soustředění bych hodnotil velmi kladně. Zaměřili jsme se nejen na fyzičku, ale také na herní situace. Všichni hráči splnili to, co jsme chtěli, takže jsme spokojeni. Navíc podmínky, kterénámve Skalné vytvořili, byly přímo ligové,“ liboval si asistent trenéra Buldoků Jiří Schveiner.

Buldoci dnes odehrají třetí přípravný duel, tentokrát je prověří od 17.00 hodin druholigový tým Ústí nad Labem. V dresu Ústí tak vyběhne v utkání s Karlovaráky i ašský rodák Jaroslav Šmrha, který je v druholigovém týmu na hostování.

„Bude to těžké utkání, ale chceme uhrát co nejlepší výsledek,“ varuje soupeře Schveiner.

V neděli 27. července pak jeho tým vstoupí v Tachově do prvního kola poháru ČMFS, ve kterém se střetne o postup s místní jedenáctkou.

„Každé utkání chceme vyhrát. Když postoupíme, tak se ve druhém kole střetneme v derby s druholigovým Sokolovem, což bude velkým tahákem pro oko fanouška,“ myslí si Schveiner.

Navíc v rámci oslav 80. výročí kopané v Karlových Varech sehraje v sobotu od 17.00 hodin na stadionu v Drahovicích na „umělce“ Výběr Karlových Varů, který budou tvořit převážně hráči, kteří prošli Slavií Karlovy Vary či Buldoky, fotbalovou exhibici s ligovým výběrem internacionálů, za který by měli nastoupit Jan Velkoborský, Josef Němec, Horst Siegl či „bomber“ Tomáš Skuhravý.