Útvina po nadprůměrném výkonu vyšla bodově naprázdno, i když k bodovému zisku jí chyběl malý kousek. „Odehráli jsme velmi dobré utkání. Pomalu tři čtvrtě zápasu jsme byli lepším týmem, bohužel jsme ale inkasovali dva hloupé góly,“ smutně poznamenal k vývoji zápasu předseda Útviny Vít Červenka.

Přesto hosté vyhráli první poločas v poměru 1:0. „Domnívám se, že jsme měli kopat v první půli dva pokutové kopy, ale nestalo se tak,“ zlobil se Červenka.

I přesto se však branek Útvina dočkala, když se střelecky prosadili Sitek a Dvorský. I hosté však nezůstali o nic pozadu, když se do statistik zapsali dvakrát Dučinský a jednou Šteg.

Nakonec se z výhry 3:2 radovala rezerva Chodova. „Třetí gól, který hosté vstřelili, byl ze čtyřmetrového ofsajdu. Vím, že výsledek teď už nedokážeme zvrátit, ale špatný výkon rozhodčích budeme řešit,“ lamentoval předseda Útviny hlavně na výkon hlavního arbitra Kroupy a jeho asistenta Rouska. „Pouze pomezní Nehasil odvedl kvalitní výkon,“ na druhou stranu pochválil Červenka.

Červenka však musí řešit další strastiplnou situaci. Po utkání ukončil z osobních důvodů své účinkování na trenérském postu Útviny Vlastimil Gabriško. „Pro nás je to velká ztráta, odchod trenéra mě hodně mrzí. O jeho nástupci vedeme jednání, takže uvidíme, jak vše dopadne,“ vysvětloval Vít Červenka.