Na jedné straně kanonýr Miroslav Jonáš v dresu Abertam, na druhé zase Petr Kraus v dresu Potůček. Prozatím je střelecký minisouboj ve prospěch abertamského kanonýra, který vede nad forvardem Potůček 4:3. Už jen tahle bilance slibuje řádnou střeleckou prezentaci a také je skvělou pozvánkou na sobotní odpoledne do rodiště Horsta Siegla, Abertam. Tam v rámci třetího kola okresní III. třídy totiž bude na programu derby horalů mezi prvními Abertamy a třetími Potůčky.

Druhé Stanovice se vydají v čele se svým nejlepším střelcem, který prozatím nasázel ve dvou duelech pět branek Janem Bauerem, směrem Počerny. Čtvrtá chyšská rezerva se pak představí v Děpoltovicích, a na Pile bude k vidění souboj rezervních týmů, ve kterém se střetne místní béčko s dalovickým záložním mužstvem. Žlutická rezerva se bude prát pod Vladařem o cenné body s horaly z Nových Hamrů a hroznětínské béčko přivítá Slavii Junior. Třetí kolo pak zakončí na dvorském stadionku místní výběr TJ Dvory v dalším zajímavém duelu s bečovskou rezervou.

Program, III. kolo:
RZ Abertamy – TJ Potůčky (sobota, 14.00), TJ Počerny – SC Stanovice (sobota, 15.00), Olympie Hroznětín B – Slavia Junior (sobota, 15.00), Děpoltovice – Sokol Chyše B (sobota, 16.30), Baník Pila B – Čechie Dalovice B (sobota, 17.00), Sokol Žlutice B – FC Nové Hamry (sobota, 17.00), TJ Dvory – Slavoj Bečov B (neděle, 17.00, Dvory)