Na drahovické ´umělce´ Buldoci přejeli v závěrečném kole podzimní části třetiligové soutěže rezervu Viktorie Žižkov.

V úvodu utkání dělal nemalé problémy oběma týmům hodně promrzlý terén. I přesto si více brankových příležitostí vytvořili domácí. Nejprve se neúspěšně zastřeloval Tafat a stejně ho napodobil i jeho spoluhráč Chod, který svou vizitku poslal vysoko nad.

Poté se rozehráli i hosté a bylo se na co dívat. Ve 20. minutě skončil centr karlovarského Hrubého na brankové čáře svatyně hostů, ale dobíhající Kotáb ani Tafat nedokázali usměrnit míč do žižkovské branky.

A jak to bývá, nedáš — dostaneš. Ve 26. minutě se prosadil hlavou žižkovský Biško, který tak poslal svůj tým do vedení. Pak si vybral excelentní šestiminutovku Buldok Kotáb. První svou šanci po centru Tichoty promarnil, druhou poslal vysoko nad branku hostů. Uspěl až napotřetí. Psala se 33. minuta, když se Kotáb po individuální akci prosadil křižnou střelou z hranice šestnáctky. Navýšit skóre mohli Buldoci i ve 42. minutě, ale agilní Kotáb tváří v tvář žižkovskému gólmanu Kolářovi neuspěl.

I po změně stran pokračovali Buldoci v dobývání žižkovské svatyně, ale hostující tým se bránil, co mu síly stačily. Branky se však diváci dočkali až v závěru zápasu, když si na centr Tichoty naskočil nejvýše Tomáš Oslovič, který podruhé a naposled poslal balon za záda žižkovského brankáře Koláře.

Buldoci si tak připsali důležité tři body. V domácím prostředí navíc již devět utkání v řadě nepoznali hořkost porážky.

FC Buldoci — Viktoria Žižkov B 2:1

Branky: 33. Kotáb, 83. Oslovič – 26. Biško. Poločas: 1:1. Rozhodčí: Bureš – Cupl, Hodač. ŽK: 2:0. Diváci: 91.
FC Buldoci: Zdeněk Kolář – Oslovič, Kubice, Vondráček – Hrubý, Janáček, Tichota, Velkoborský, Kotáb (90. Geňo) – Tafat (59. Mičkal), Chod. Trenér: Jiří Schveiner.