FC Buldoci 1
Limasol AEL 1

Po bezbrankovém prvním poločase ukázali Buldoci svou sílu, když je po obrátce stran poslal do vedení přesnou ranou novic v zeleno–žlutém dresu a nejlepší kanonýr uplynulé sezony České fotbalové ligy Jakub Mičkal.

„První poločas byl z naší strany velmi dobrý. Zaměřili jsme se hlavně na hru dozadu, jelikož v každém přípravném utkání předtím jsme udělali v obraně nějakou hrubou chybu. V tomto utkání jsme se toho chtěli vyvarovat, což se nám povedlo,“ vypočítával asistent trenéra Jiří Schveiner.

Hráči Limasolu vyrovnali v závěru utkání ze značky pokutového kopu, který „zařídil“ karlovarský obránce Jan Staněk.

„Vytvořili jsme si ještě dvě tři dobré brankové příležitosti, ale bohužel jsme je nevyužili. V závěrečných minutách se pak na hřišti značně, ale hlavně zbytečně přiostřilo ze strany hostů. My jsme s výsledkem a výkony hráčů spokojeni, ale hlavní bude uspět příští týden v úvodním kole třetiligové soutěže,“ zamyslel se asistent.

FC Buldoci: Četverík (46. Kolář) – Oslovič, Velkoborský, Staněk – Řezáč, Janáček, Tichota, Hrubý, Kotáb – Tafat, Mičkal.

Buldoci vstoupí do nového ročníku ČFL v domácím prostředí. V neděli 10. srpna od 10.30 hodin budou hostit na stadionu ve Dvorech nováčka soutěže Králův Dvůr.