V utkání, které přineslo oboustranně vyrovnanou hru, se ale diváci branky nedočkali. V prvním poločase měli blíže ke skórování domácí, když příležitost Mandouse skončila na tyči a šance Leitla a Heráka stačila zkušená obrana Buldoků na poslední chvíli odvrátit.

„Hrál se na obou stranách velmi kvalitní zápas. My jsme měli v prvním poločase jednu velkou šanci, ale nevyužili jsme ji,“ narážel trenér Buldoků Jiří Schveiner na super šanci Mičkala, když jeho hlavička hodně vystrašila domácího brankáře Daňka.

„Pak jsme ale udělali ve středu hřiště dvě velké hrubky, které ale soupeř nedokázal potrestat,“ oddychl si karlovarský kouč.

Druhý poločas přinesl přece jen aktivnější hru ze strany domácích fotbalistů, když oba celky prostřídaly. „Ve druhém poločase jsme hráče Plzně již do velké šance nepustili, ba naopak. Dvakrát šel sám na brankáře Plzně Houdka Hrubý, ale také neuspěl,“ smutně vypočítával Schveiner.

Buldoci si tak po skalpu Vyšehradu v poměru 2:1 připsali do průběžné tabulky turnaje další cenný bod.

Po odehraném utkání pak zamířili Karlovaráci do Skalné, kde budou absolvovat týdenní soustředění. „Po příjezdu do Skalné jsme měli třičtvrtěhodinový výběh a v neděli hráči trénovali čtyřfázově,“ odtajnil Schveiner.

Plzeň B – FC Buldoci 0:0

FC Buldoci: Kolář (46. Četverík) – Kubice, Vondráček, Velkoborský – Hrubý, Janáček, Tichota, Oslovič – Mičkal, Geňo (dále střídali: Staněk, Nerad, Tolar, Kubeš, Burkyt, Joza).

(das)