Ani ve čtvrtém pokračování, ve kterém spartakovci hostili na domácí půdě druhý tým tabulky Český Brod, jim ani ten nejotrlejší fanoušek nedával moc šancí.

Ale realita byla zcela jiná. Od úvodních minut totiž fotbalisté Chodova tahali překvapivě, ale zaslouženě za delší konec fotbalového provazu.

Úvodní šanci utkání spálil domácí Chlup, který si na hostujícího gólmana svým hlavičkovým pokusem nepřišel. Poté sice zahrozili hosté, ale ve skórování jim zabránil excelentním zákrokem vyběhnuvší brankář Chodova Šourek. Ve 29. minutě se pak poprvé měnil ukazatel skóre. Postaral se o to chodovský Správka, když využil impozantní přihrávku za obranu z kopaček Kaňoka. V závěru poločasu pak promarnil další příležitost domácí Zucker, který upaloval sám na hostujícího brankáře, ale neuspěl.

I po změně stran tvrdil fotbalovou muziku domácí celek. V 65. minutě pak dokonce vstřelil druhou branku. Opět se o ni postaral Správka, který zužitkoval hlavou centr Zuckera. Do konce utkání se nic podstatného nestalo, a Chodov si tak připsal na své konto premiérovou podzimní výhru.

Chodov – Český Brod 2:0

Branky: 29. a 65. Správka. Poločas: 1:0. Rozhodčí: Černý. ŽK: 3:3. Diváci: 150.

Chodov: Šourek – Dušek, Joza, Širochman, Vondráček – Mašek, Kaňok, Nezval, Zucker – Správka, Chlup (stř. Krupička, Draxal). Trenér: Jiří Schveiner.