Krajský přebor fotbalistů čeká dnes a zítra již 11. kolo. Zajímavé derby utkání se odehraje v Novém Sedle, které hostí Citice. Derby čeká i Starou Roli, kde se představí další karlovarský tým, Lokomotiva.

BU Nové Sedlo (13. místo) – Sokol Citice (7. místo), sobota – 15.30 hodin
Oba soupeři se střetli v tomto roce ve finále krajského poháru, na neutrální půdě v Habartově. Tam byli úspěšnější fotbalisté Citic. Těm se zatím daří více i v krajském přeboru. Navíc v posledním utkání na domácím hřišti pokořili silné Mariánské Lázně a aby toho nebylo dost, tradičně se jim daří lépe na hřištích soupeřů. Zdá se, že ve formě je i domácí Baník Union, který v minulém kole prohrál až po velkém boji ve Vintířově, poslední dvě utkání na vlastním však zvládli Novosedelští na jedničku a připsali si šest bodů.

FC Jiskra Hazlov (5.) – Baník Vintířov (6.), sobota – 10.30 hodin
K souboji sousedů v tabulce odcestují fotbalisté Vintířova do Hazlova, který v posledním kole v Toužimi „fásnul“ rovnou jedenáct branek. Vintířovští mají za sebou dvě domácí derby. S Citicemi se rozešli smírně, houževnaté Nové Sedlo nakonec udolali až v závěru.

Union Cheb (8.) – Jiskra Aš (12.) - odloženo

Viktoria Mar. Lázně (2.) – Baník Královské Poříčí (10.), sobota – 15.00 hodin
Domácí si budou chtít v utkání spravit chuť po prohře v Citicích. Proti budou fotbalisté Baníku Královské Poříčí, kteří z posledních třech utkání vydolovali slušnou porci sedmi bodů a o další se dělit nechtějí.

FK Ostrov – FC Františkovy Lázně, sobota – 15:30 hodin (UMT)
Ostrov má v nohách čtyři výhry vřadě, teď jeho fotbalisty čeká na domácím hřišti lídr soutěže s Františkových Lázní. Hosté mají na svém kontě jedinou porážku, pro plný bodový zisk si pojedou i do Ostrova.

Sokol Chyše (14.) – TJ Jáchymov (15.), sobota – 15:30 hodin (v Lubenci)
Důležitý souboj dvou celků ze spodu tabulky. V utkání čtrnáctého a patnáctého musžtva přeboru se bude hrát prakticky o šest bodů. Domácí v posledním kole prohráli v Aši 0:4, Jáchymov v domácím derby s Ostrovem rovněž o čtyři branky, 2:6.

DDM Stará Role (11.) – Lokomotiva K.Vary (9.), sobota – 15:30 hodin
Karlovarské derby uvidí stadion ve Staré Roli, kde se představí borci z Růžového vrchu. Ti jsou v tabulce o dvě místa výšše než jejich sobotní hostitel. Stará Role v posledním kole prohrála 0:2 v Královském Poříčí, Lokomotiva remizovala v domácím prostředí s Unionem Cheb.

Baník Habartov (16.) – SK Toužim (4.), neděle – 14.00 hodin
Poslední celek tabulky bude znovu bojovat o premiérové domácí body, tentokrát proti edivizní Toužimi. Baníkovci prohráli v minulém kole na půdě vedoucího celku přeboru, ve Františkových Lázních 3:0. Toužimští sice doma „spláchli“ Hazlov 11:1, ale na hřištích soupeřů se jim tradičně nedaří.