Celkem na turnaji bojuje o vítěznou trofej šest týmů, převážně hrajících okresní fotbalové soutěže Karlových Varů, tedy vyjma ostrovského dorostu, který startuje v krajském přeboru, a Sedlece, který pro změnu bojuje v krajské I.B třídě.

Právě dorostenci FK Ostrov se v prvním kole postarali o největší nadílku. V duelu dorostu totiž nasypali nepopulárního bůra Vojkovicím. O jednu branku méně pak nastříleli fotbalisté Božičan Hájku. Premiérovou výhru si připsal na své konto i Sedlec, který povinně porazil Květnovou.

Výsledkový servis

Ostrov – Vojkovice 5:0
O své zasloužené výhře rozhodli ostrovští dorostenci prakticky již v prvním poločase, když Vojkovicím vstřelili čtyři branky. Dvě z nich měl na svědomí Labík a jednou zamířili přesně mezi tři tyče Filák a Rybka. Po změně stran si sice Ostrov vytvořil i další gólové příležitosti, ale využil již pouze jednu, a to Vrbou.
Branky: Labík 2, Vrba, Filák, Rybka. Poločas: 4:0.

Božičany – Hájek 4:1
Božičanské mužstvo poslal do vedení Žemlička. Na dvoubrankový rozdíl pak upravil Žižka, a když přidal třetí zářez Božičan Rubáš, vypadalo to s Hájkem velmi bledě. Jenže Hájek poslal zpět do utkání kontaktní brankou Kožíšek, který tak stanovil i poločasový stav. Po obrátce stran pak v podobě čtvrté branky korunoval první vítězství na turnaji přesnou ranou božičanský Kraft.
Branky: Žemlička, Žižka, Rubáš, Kraft – Kožíšek. Poločas: 3:1.

Sedlec – Květnová 3:1
V utkání, ve kterém byl favoritem Sedlec, se po první půli body dělily, a to zásluhou Filipčíka a květnovského Knaifla. Po změně stran pak přidal Sedlec na obrátkách a utkání dovedl po brankách Filipčíka a Bergera do povinného vítězství.
Branky: Filipčík 2, Berger – Knaifl. Poločas: 3:1.