Ačkoliv byly Karlovaračky po celé utkání lepším týmem, nakonec se musely spokojit pouze s jednobodovým ziskem.

Po vzájemném úvodním oťukávání se mohly poprvé gólově radovat hráčky Karlových Varů, ale Stojkovičová nezakončila svůj samostatný nájezd podle svých představ. Stojkovičová neproměnila na chlup stejnou situaci ani o chvilku později. V 19. minutě pak upalovala na domácí brankářku osamocená Karlovaračka Glosová, která taktéž brankově neuspěla. Glosová se pak do střeleckých statistik nezapsala ani ve své další ´obr´ šanci, a tak se šlo do šaten za překvapivě bezbrankového stavu.

Co se nepovedlo hráčkám 1.FC, povedlo se domácím. Ve 49. minutě totiž napřáhla z osmadvaceti metrů Kaplanová, která svým výstavním, možná i životním gólem poslala Mladou Boleslav do vedení. Hned nato mohly Karlovaračky srovnat krok, ale ani Patakiová neměla evidentně svůj střelecký den.

Nakonec se však fotbalový bůh nad družstvem z města minerálních pramenů smiloval. Nejdříve totiž domácí družstvo zahodilo svou pojistkovou ´loženku´ a hned nato Stojkovičová vysunula kolmicí Patakiovou, která prolomila střeleckou smůlu družstva hostí.

„Remíza je zasloužená, domácí byly důraznější v osobních soubojích a nasazení. My jsme naopak neproměnily stoprocentní šance,“ zlobil se karlovarský kouč Josef Tomek.

Mladá Boleslav – 1.FC Karlovy Vary 1:1

Branky: 49. Kaplanová – 63. Patakiová. Poločas: 0:0. Rozhodčí: Hasíková. ŽK: 1:0. Diváci: 60.

1.FC K. Vary: Hájková – Bartošová, Beranová, Čepilová, Hricová – Toporová, Kulovaná, Stojkovičová, Demeterová (78. Tůmová) – Patakiová (84. Kunešová), Glosová.