Oslovič, Hrubý, Tolar a Tichota. Tak to jsou čtyři střelci karlovarského 1. FC, kteří se zapsali do listiny střelců v posledním přípravném utkání na podzimní část ČFL. V Lipové porazili svěřenci Jindřicha Dejmala chebský Union 4:1.

Generálkou před startem České fotbalové ligy, která začíná pro Karlovaráky 8. srpna v Liberci utkáním s rezervou Slovanu, bylo pro fotbalisty 1. FC Karlovy Vary přípravné utkání s Unionem Cheb, účastníkem Krajského přeboru. Na hřišti v Lipové za stálého deště byl první poločas vyrovnaný a na každé straně padla jedna branka. Za hosty se prosadil Oslovič. Vyrovnat se podařilo ve 31. minutě Kohoutovi.

Po změně stran se už projevil rozdíl ve výkonnosti a hosté jej podtrhli i dalšími góly. Nejprve se prosadil Lukáš Hrubý. Pak přidal třetí gól Tolar a skóre uzavřel kapitán Karel Tichota.

Union Cheb – 1. FCK. Vary 1:4

Branky: 31. Kohout – 9. Oslovič, 50. Hrubý, 65. Tolar, 85. Tichota.
Union Cheb: Kubinec - Volf, A. Rolník, Dobeš, Klepáček - Tonka, Kohout, T. Rolník, Hudeček, Řezáč - Těšínský. 2. poločas: Černý - Hudeček (Mariška), T. Rolník, Těšínský, Hanzlíček - Dobeš, Tonka (Řezáč), Pilař, Stehlík, Sinkule - Jačka.
1. FC Karlovy Vary: Šourek – Vůjtěch, Tichota, Oslovič, Hrubý, Šmrha, Vondráček, Nerad, Hudec, Geňo, Staněk. Střídali do 2. poločasu: Kubice, Němec, Duben, Tolar.