Škola futsalu. Nováček karlovarského Fut-Fetu dostal v hale basketbalové Lokomotivy opět co proto. A aby ne. Po nemastném a neslaném futsalu z jejich strany se ani nic jiného nedalo čekat. V předposledním dvoukole první části futsalové divize skupiny C si tak Karlovaráci připsali na své konto pouhý bod. Nejdříve promarnili hrubými chybami vyhraný zápas s Pumidasem, a aby toho nebylo málo, obdrželi poté jedenáctibrankový příděl od plzeňského týmu Do Dna.

FutFet – Pumidas 6:6 (2:2)

V první pětadvacetiminutovce držel FutFet se soupeřem ještě krok, když se dvakrát zapsal do střelecké listiny Hladík. Po obrátce stran pak přišla na řadu přetahovaná, kterou brankově podpořili i karlovarští snajpři Mitterpach a Drobný. Vše pak uzavřel dvěma góly jejich spoluhráč Jindřich Tulák.

FutFet – Do Dna 3:11 (2:6)

Než se domácí pořádně stačili na palubovce rozkoukat, vstřelili jim hosté úvodní branku, navíc pak začali Plzeňáci v ostřelování branky karlovarského Janáčka, který se ani chvilku ve své svatyni nenudil. FutFet se v tomto utkání značně trápil, zatímco hosté ukázali něco málo ze svého futsalového umu. A aby ne. Poločas vyhráli čtyřbrankovým rozdílem, navíc nastřelili několikrát tyč karlovarské svatyně.

V prvním poločase se za FutFet trefili přesně mezi tři tyče Tulák a Soukup. Po obrátce stran pak karlovarský tým jen přihlížel plzeňskému futsalovému galavečeru, který hosté zakončili jedenáctibrankovým nářezem. Za FutFet už jen zmírnil vysokou, ale zaslouženou prohru Mitterpach.

FutFet: Jokš (Janáček) – Hladík, Soukup, Ludvík, Mitterpach, Tulák, Drobný.