I když na první výhru se Karlovaráci nad rezervou ligového Indossu hodně nadřeli. Ve druhém duelu pak přestříleli mužstvo Staňkova.

Indoss B – Draci 3:4

Než se Draci na plzeňské palubovce pořádně rozkoukali prohráli první pětadvacetiminutovku dvoubrankovým rozdílem v poměru 1:3. O jedinou přesnou trefu hráčů z lázní se postaral ve 14. minutě Schveiner.

Po obrátce stran však Draci přidali na obrátkách a po brankách Tichoty a Velkoborského srovnali nejen krok, ale i ukazatel skóre. O výhře karlovarského mužstva pak rozhodl ve 49. minutě přesnou ranou Geňo.

„Od úvodních minut bylo utkání vyrovnané, bohužel jsme ale nedokázali proměnit naše brankové příležitosti, zatímco domácí rezerva ano. Po změně stran jsme začali na soupeře vyvíjet tlak a navíc se nám začalo dařit i střelecky. Utkání jsme odehráli bez karet a velmi dobře zachytali oba gólmani,“ míní karlovarský trenér Bohumil Pérka.

Branky Draků: 14. Schveiner, 27. Tichota, 35. Velkoborský, 49. Geňo. Poločas: 3:1.

Staňkov – Draci 3:6

V 5. minutě se ujali překvapivě vedení hosté, když si míč nechtěně srazil do branky hostující Schveiner. V 10. minutě vyrovnal stav duelu přesným zásahem Velkoborský, ale v 15. minutě strhli domácí vedení na svou stranu. Pak začal na plzeňské palubovce ukazovat své futsalové kvality Karlovarák Hrubý, který během dvou minut svými góly otočil vývoj zápasu ve prospěch hráčů z města minerálních pramenů. Poločasový stav pak stanovil ve 21. minutě kanonýr Geňo.

Po změně stran pokračoval karlovarský tým ve své exhibici. Tu okořenil ve 27. minutě svou druhou brankou v utkání Geňo. Ve 32. minutě si pak připsal na své konto hattrick jeho spoluhráč Hrubý. Domácí již pak v závěrečných sekundách upravili ukazatel skóre na konečných 3:6.

„Do 15. minuty se hrál vyrovnaný futsal. Pak se ale začala projevovat naše kvalita, kterou jsme dokázali proměnit v naše vítězství. Navíc se střelecky dařilo Geňovi a Hrubému,“ liboval si karlovarský trenér.

Branky Draků: 10. Velkoborský, 16. , 17. a 32. Hrubý, 21. a 27. Geňo. Poločas: 2:4.
Draci K. Vary: Michal Kolesnáč – Marián Kolesnáč, Matějček, Geňo, Schveiner, Velkoborský, Tichota, Hrubý.