„V Lokomotivě jsem nestíhal časově, a tak jsem se vrátil do Hájku, kterému jsme chtěl pomoci k udržení v soutěži,“ vysvětloval svůj návrat do Hájku Pavel Kadlec.

Návrat do bílozelených dresů mu vyšel nadmíru. V zahajovacím utkání jarní části vstřelil jednu branku, a hodně se tak zasloužil o nerozhodný výsledek 1:1 s karlovarským Bacardi. „Pro nás to bylo utkání o štěstí i smůle. Nakonec to byl remízový zápas,“ podotkl Kadlec.

Pak si Hájek připsal na své konto porážku 3:5 v duelu s Perninkem. „Dělali jsme chyby v obraně, a soupeř je dokázal brankově potrestat,“ smutnil obránce Hájku. Jenže v následujícím kole hráči z Hájku vyhráli 4:0 nad Bochovem. „Rozhodla první půle, ve které jsme vstřelili čtyři branky. Druhá půle už byla taková udržovací,“ lebedil si Kadlec.

V dalším kole zamířil Hájek značně oslaben na hřiště Kolové, kde prohrál těsně 0:1. „K průběhu utkání by byla spravedlivější dělba bodů,“ míní Kadlec. Poté se Hájek navrátil na bodovou vlnu, když si doma připsal na své konto tři body za výhru nad Slavií Junior v poměru 3:1. „Ve druhém poločase jsme zodpovědnou hrou šli na rozdíl tří branek. Soupeř nám prakticky vstřelil branku až v samotném závěru. Byla to zasloužená výhra,“ konstatoval obránce.

Poté následoval další bodový zisk za nerozhodný výsledek 2:2 na půdě chyšské rezervy. „To byl hodně divoký zápas. Vedli jsme 1:0, domácí poté srovnali. My pak opět šli do vedení, ale Chyše vyrovnala současně se závěrečným hvizdem rozhodčího, takže pro nás smolné utkání,“ lamentoval Kadlec.

Další tři body pak přidali Háječáci doma po výhře nad Kyselkou. Následovala prohra s Toužimí B 0:4 a hned nato další tříbodový zisk za výhru 2:0 nad Vojkovicemi. „Výhra nad Kyselkou byla zasloužená. Porážka v Toužimi bez komentáře a na vítězství nad Vojkovicemi jsme se řádně nadřeli,“ pokračoval v hodnocení Kadlec.

Poté následovala porážka od Božičan a také Doubí. „Božičany mají slušný tým, kterému se hodně daří. V Doubí jsme si to prohráli sami, když jsme předvedli galakoncert zahozených šancí,“ dobře ví Kadlec.

V předposledním kole pak Hájek udolal nejdeckou rezervu 4:3. „Prohrávali jsme o dvě branky, přesto jsme výsledek otočili ve svůj prospěch, a tím si pojistili účast i pro příští sezonu okresního přeboru,“ liboval si bek Hájku.

V dalším kole narazí Hájek na Květnovou. „Chceme si poslední kolo užít. zahrát si pořádný fotbal. Chtěl bych vyzdvihnout tři hráče, kteří patřili k oporám, stoper Sojka, brankář Orban a Honza Pátek,“ uzavřel Pavel Kadlec.