V takovou nadílku, která byla ve městě porcelánu k vidění, by nevěřil ani ten nejotrlejší divák. Ale po pořádku.

Na oblíbeném turnaji se představily čtyři týmy, účastníci krajského přeboru Baník Vintířov, Baník Královské Poříčí, které doplnil divizní tým dorostu Baníku Sokolov a domácí FK Nová Role. Turnaj doznal před svým startem jedné, ale zásadní změny, premiérově se hrál jako jednodenní. To znamená, že vítězové jednotlivých duelů postoupili do finále, zatímco poražení si to rozdali o turnajový bronz. Hrací doba všech odehraných utkání byla dvakrát pětačtyřicet minut.

Nová Role – Královské Poříčí 4:7
V úvodním utkání měli více ze hry hráči Poříčí, kteří si vytvořili několik slibných šancí, ale v brance Nové Role několikrát čaroval brankář Krupička. Ten nestačil až ve 20. minutě na střeleckou vizitku Horského. Poločasový stav pak stanovil druhým zářezem hostující Dubaj.
Domácí však po změně stran přidali na obrátkách a brankami Tomáše Chlupa a Romana Chlupa srovnali ukazatel skóre. Poté však opět začali na hřišti úřadovat hráči Poříčí. Nejdříve zamířil přesně mezi tři tyče Maxa a hned nato Hanzlíček. Domácí však korigovali brankou z kopaček Hnídka. Domácí definitivně poslal do kolen dvěma góly poříčský Jelínek. Poslední slovo však měli domácí, za které kosmeticky upravil skóre zápas přesnou ranou Kučaba.

Vintířov – Sokolov 3:4
I ve druhém utkání turnaje bylo k vidění fotbalové koření – góly. Skóre duelu načal již ve 4. minutě Vereš po chybě sokolovského gólmana Nádlera. Baníkovci vyrovnali ve 27. minutě, když Áč prostřelil z úhlu gólmana Vintířova po excelentní přihrávce Bereczkého.
Po obrátce stran přidal druhou branku Sokolova střelecky disponovaný Áč, Vintířov však během tří minut opět vyrovnal Krejčím. V 72. minutě pronikl do pokutového území Vintířova Bereczký, byl faulován a následný pokutový kop proměnil jeho spoluhráč Pleva. Sedm minut před koncem duelu však nováček krajského přeboru opět srovnal ukazatel skóre Krejčím. V 88. minutě rozhodl o vítězství Baníku a následném postupu do finále z přímého kopu Bereczký.

O třetí místo

Vintířov – Nová Role 7:1
V předposledním zápasu turnaje se obrátilo fotbalové štěstí k pořádajícímu týmu zády. Vintířov vyhrál první poločas třemi góly Krejčího a čtvrtý zářez zaznamenal jeho spoluhráč Švéda.
Po obrátce stran se třikrát do svatyně Nové Role trefil pro změnu Klemera. Za domácí vstřelil čestný úspěch Kučaba.

Finále

Sokolov – Královské Poříčí 4:4 (na pokutové kopy – 10:9)
Do závěrečného utkání turnaje lépe vstoupili hráči Sokolova, kteří se ujali v 7. minutě vedení Bereczkým. Ve 13. minutě se prodral Bereczký do pokutového území Poříčí, kde byl faulován. Následný pokutový kop s přehledem proměnil Pleva. V 16. minutě se dostali na řadu i hráči Poříčí, za které vstřelil kontaktní branku Reitmeier. Ve 24. minutě přidal svou druhou branku v utkání opět ze značky pokutového kopu Pleva, který tak potrestal faul na pronikajícího Domina. Další branku Baníku pak přidal o dvě minutky později Áč. Poříčí však před koncem první půle snížilo Rajchrtem.
Po změně stran se opět hrál rychlý a kombinační fotbal. Baníkovcům jako by zvlhl střelecký prach, čehož excelentně využili fotbalisté Poříčí. Nejdříve se v 75. minutě zapsal do střelecké listiny Erhart a o tři minutky později vyrovnal Jelínek. Utkání tak skončilo nerozhodně, na řadu tak přišla penaltová loterie, kterou ukončil ve prospěch Sokolova v poměru 10:9 Jiří Vodrážka.

Sokolov si tak připsal na své konto premiérový triumf na tomto turnaji. Nejlepším hráčem turnaje byl vyhlášen Tomáš Bereczký, nejlepším brankářem Václav Dvořák z Poříčí a nejlepším střelcem Krejčí z Vintířova. Celý turnaj odřídila trojici arbitrů ve složení Balhar, Šmat, Hrabovský.