V prvním tunaji pro výběry U12 se představilo ve skalenské hale celkem osm družstev, která byla rozdělena do dvou čtyřčlenných skupin. V těch se hrálo podle platných pravidel s odlišností pro halový fotbal jednou osmnáct minut.

Ve skupině A se představil OFS Cheb, OFS Chomutov, DFB Nordbayern a OFS Tachov, ve skupině B pak OFS Karlovy Vary, OFS Domažlice, OFS Teplice a OFS Sokolov. Po odehrání základních skupin pak první dvě družstva postoupila do skupiny o konečné první až čtvrté místo, zbylá dvě pak musela do skupiny o konečné páté až osmé místo.

Skupina A

V zahajovací skupině turnaje se nejvíce dařilo německému Nordbayernu, který si jako jediné družstvo skupiny A připsal ve třech odehraných zápasech plný počet bodů, čímž si zajistil postup dofinálové čtyřky. Tam je doplnil OFS Chomutov, který nasbíral bodů šest,a ve skupině skončil na druhém místě. Třetí příčku obsadil s jednobodovým ziskem OFS Cheb, a vše pak uzavřel na čtvrté pozici taktéž se ziskem jednoho bodu OFS Tachov.

Konečné pořadí
1.DFB Nordbayern 3 3 0 0 5:2 9
2.OFS Chomutov 3 2 0 1 6:4 6
3.OFS Cheb 3 0 1 2 5:7 1
4.OFS Tachov 3 0 1 2 2:5 1

Skupina B

Ve skupině B se hodně dařilo OFS Karlovy Vary, který všechna tři utkání vyhrál, na své konto si připsal vítězných devět bodů, a tím také postup do finálové čtyřky. Tam jej doprovodil OFS Domažlice, který získal ve skupině čtyři body. Na třetím místě zakončili skupinové boje hráči OFS Sokolov, a poslední čtvrtou příčku obsadil OFS Teplice.

Konečné pořadí
1.OFS K. Vary 3 3 0 0 7:3 9
2.OFS Domažlice 3 1 1 1 3:3 4
3.OFS Sokolov 3 1 0 2 2:4 3
4.OFS Teplice 3 0 1 2 3:5 1

Poté se již rozhořely v hale ve Skalné boje o konečné umístění. Konečné páté místo si nakonec vybojovaly Teplice, šesté pak Tachov a na sedmém místě skončil OFS Sokolov. Poslední osmou příčku pak obsadil OFS Cheb.

I ve finálové skupině se bylo na co dívat. Vítězství si nakonec vybojovali hráči DFB Nordbayern. Stříbro si odvezl OFS Chomutov a na třetím místě zakončil turnaj OFS Chomutov. Těsně pod stupni vítězů pak skončil OFS Karlovy Vary.

Finálová skupina: OFS Karlovy Vary – Chomutov 1:1, Domažlice 0:2, Nordbayern 2:2; Nordbayern – Chomutov 4:2, Domažlice 0:1; Domažlice – Chomutov 0:3. Skupina o 5. a ž 8. místo: OFS Sokolov – Cheb 2:0, Teplice 0:1, Tachov 1:1; Tachov – Cheb 1:1, Teplice 0:1; Cheb – Teplice 0:1.

Po skončení turnaje byl vyhlášen nejlepším hráčem Fabio Binde z německého Nordbayernu. Cenu pro nejlepšího brankáře si ve Skalné vychytal gólman Ondřej Oulík z Domažlic, a kourunku pro nejlepšího střelce si odnesl za šest vstřelených branek Roman Kolář z OFS Karlovy Vary.

Konečné pořadí: 1. DFB Nordbayern, 2. OFS Chomutov, 3. OFS Domažlice, 4. OFS Karlovy Vary, 5. OFS Teplice, 6. OFS Tachov, 7. OFSSokolov, 8.OFSCheb.

Turnaj U13 taktéž ovládl Nordbayern Den plný fotbalu pak ve Skalné pokračoval turnajem pro výběry U13. Hrálo se podle stejných pravidel jako v předcházejícím turnaji pro kategorii U12, a opět se v něm představilo osm družstev. Ve skupině A startoval výběr OFS Cheb, OFS Chomutov, DFB Nordbayern a OFS Tachov. Ve druhé skupině se pak ve Skalné představily OFS Karlovy Vary, OFS Domažlice, OFS Teplice a OFS Sokolov.

Skupina A

Stejně jako výběr U12 proplul i výběr U13 německého Nordbayernu základní skupinou bez ztráty bodu a s jednadvaceti vstřelenými góly zaslouženě postoupil do finálové čtyřky. Tam doprovodil německý výběr OFS Tachov, který si na své konto připsal ve skupině B šest bodů. Na třetím místě v základní skupině skončil OFS Cheb, a vše uzavřel na čtvrtém místě bezbodový OFS Chomutov.

Konečné pořadí
1.DFB Nordbayern 3 3 0 0 21:2 9
2.OFS Tachov 3 2 0 1 8:6 6
3.OFS Cheb 3 1 0 2 6:14 3
4.OFS Chomutov 3 0 0 3 4:17 0

Skupina B

Ve druhé turnajové skupině pak dominoval výběr OFS Teplice, který si na své konto připsal devět vítězných bodů, a tím i postup do finále. Tam se probojoval se ziskem šesti bodů i OFS Karlovy Vary. Naopak do skupiny o konečné páté až osmé místo musel výběr OFS Domažlice, který získal pouhé tři body, a také čtvrtý OFS Sokolov, ten pro změnu nevybojoval v základní skupině ani bod.

Konečné pořadí
1.OFS Teplice 3 3 0 0 15:8 9
2.OFS K. Vary 3 2 0 1 13:10 6
3.OFS Domažlice 3 1 0 2 14:12 3
4.OFS Sokolov 3 0 0 3 8:20 0

Poté již následovaly boje o konečné umístění. Ve finálové skupině si nejlépe počínali hráči DFB Nordbayernu, kteří na konec turnaje pozvedli nad své hlavy vítěznou trofej. Druhou příčku obsadil výběr OFS Tachov, a na pomyslném stupni vítězů je doplnil výběr OFS Teplice. Stejně jako v kategorii U12, skončil výběr OFS Karlovy Vary U13 pod stupni vítězů na čtvrté příčce. Ve skupině o konečné 5. až 8. místo se dařilo OFS Domažlice, který nakonec zakončil turnaj na pátém místě. Šesté místo si vybojoval OFS Cheb, a sedmou příčku si na své konto připsal OFS Sokolov. Poslední osmou příčku si odvezl ze sportovní haly ve Skalné OFS Chomutov.

Finálová skupina: DFB Nordbayern – OFS K. Vary 6:0, Tachov 12:1, Teplice 0:5; OFS Karlovy Vary – Teplice 2:7, Tachov 1:5; OFS Tachov – Teplice 4:3. Skupina o 5. až 8. místo: OFS Cheb – Chomutov 0:0, Domažlice 2:3, Sokolov 5:4, OFS Domažlice – Sokolov 6:4, Chomutov 5:1. OFS Sokolov – Chomutov 3:2.

Po skončení turnaje se dostalo i na individuální ocenění. Nejlepším hráčem turnaje byl vyhlášen Fabian Bösl z německého DFB Nordbayern. Cenu pro nejlepšího brankáře si odnesl Jan Čížek z Domažlic, a nejlepším střelcem turnaje s dvanácti vstřelenými góly se stal kanonýr František Prokop z výběru OFS Teplice.

Konečné pořadí: 1. DFB Nordbayern, 2. OFS Tachov, 3. OFS Teplice, 4. OFS Karlovy Vary, 5. OFS Domažlice, 6. OFS Cheb, 7. OFSSokolov, 8.OFSChomutov.