Druhé vítězství v řadě. Opět bez inkasované branky.

Buldoci tentokrát uspěli na hřišti rezervy Marily Příbram. O vítězi utkání se prakticky rozhodlo v prvním poločase, kdy se hráči z lázní trefili do branky Marily hned dvakrát.

„Od začátku utkání jsme hráli takticky ze zabezpečené obrany na rychlé brejky. Spoléhali jsme také na standardní situace, které nám v utkání s Chebem vycházely,“ vysvětloval taktiku týmu z lázní v Příbrami asistent trenéra Buldoků Jiří Schveiner.

První branku vstřelil po rohovém kopu kapitána Karla Tichoty hlavou Zbyněk Vondráček. Druhou pak po rychlém přečíslení a následném křižném centru Petra Janáčka zakončil svůj průnik Lukáš Hrubý.

„Podařilo se nám vstřelit v první půli dvě branky, a to asi rozhodlo. Soupeř se prezentoval jen nakopávanými míči na jejich vysoké útočníky, ale naše obrana je udržela mimo dostřel Četveríkovy branky,“ liboval si asistent a pokračoval: „Ve druhém poločase jsme si vytvořili další dvě tři dobré brankové příležitosti, ale bohužel jsme je už nedokázali brankově využít. Přesto jsme si už zbytek utkání pohlídali. Spokojeni jsme jak s předvedenou hrou, tak i s třemi body.“

V neděli však Buldoky čeká další tvrdý oříšek, který musí rozlousknout. Do lázní zamíří B tým pražské Slavie. Utkání se odehraje netradičně na hřišti ve Dvorech v neděli 20. dubna od 10.30 hodin.

„Do Dvorů chodilo, ještě když jsem hrál za Buldoky, hodně lidí, proto věřím, že i na zápas se Slavií dorazí fanoušci v hojném počtu,“ přeje si Jiří Schveiner.