V předposledním kole České fotbalové ligy je prověří na hřišti Astonky aktuálně třetí tým třetiligové tabulky rezerva Mladé Boleslavi.

„V Boleslavi nemáme co ztratit, ba naopak můžeme jen mile překvapit,“ řekl pro Karlovarský deník asistent trenéra karlovarského týmu Jiří Schveiner.

Buldoci však nebudou mít úlohu vůbec vůbec jednoduchou. V podzimní části ČFL nemají Karlovaráci na hřištích soupeřů nijak oslnivou bilanci. Venku v sedmi odehraných zápasech vyhráli totiž pouze jednou, a to v Blšanech 2:0. Další tři body přivezli za remízy z pražského Vyšehradu 0:0, Chebu 0:0 a pražské Slavie 1:1. „Budeme však rozhodně bojovat a chtěli bychom v Boleslavi urvat nějaké body,“ hlásí Schveiner.

Boleslavská juniorka má karlovarským Buldokům co odvádět, neboť v předchozím soutěžním ročníku ve dvou vzájemných duelech dvakrát prohrála.

V říjnu podlehla v lázních Buldokům 2:3. V jarní části pak prohráli na Astonce 1:2, když o branky hostů se postarali Roman Kalán a David Vaněček. Kalán si už však do konce sezony nezahraje kvůli disciplinárnímu trestu, ale jinak by měl být klub z lázní kompletní.

„Někteří hráči mají drobné šrámy, ale do utkání by měli být všichni v pořádku,“ vypočítával asistent.

Ke karlovarskému týmu by se měl dnes připojit i čerstvý reprezentant výběru ČR U17 Jaroslav Nerad, který bude mít v nohou dvě těžká utkání s Tureckem.

Na straně Boleslavi by se tak mohl představit v duelu právě exkarlovarský David Vaněček, který v dresu Buldoků patřil k nejlepším kanonýrům klubu. Utkání zažíná 10. listopadu od 11. 00 hodin na hřišti Astonky.